facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Θανάσης Λιούτας  28/05/2019 10:38:47
Καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή [ΣΧΛ]
Την 26η Μαΐου, ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ιστορικής σημασίας μήνυμα, ταράζοντας τα πολιτικά νερά στην Ελλάδα...

Το ηχηρό μήνυμα της ιστορικής νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη λειτούργησε ως καταλύτης και οδηγεί τάχιστα σε νέες εκλογές.

Σε εθνικές εκλογές, στις οποίες θα μπει το οριστικό τέρμα στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, που γέννησε απελπισία, αδιέξοδα και σκοτάδι μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Που πάγωσε κάθε προοπτική των Ελλήνων για ένα καλύτερο μέλλον.

Το ηχηρό μήνυμα των Ελληνίδων και των Ελλήνων διέλυσε τα ροζ σύννεφα, μέσα στα οποία κατοικούσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα καλούνται να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει. Δεν έχουν κανένα άλλο περιθώριο να κοροϊδέψουν και να πλανέψουν τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός στάθηκε δυναμικά απέναντί τους.

Οι Έλληνες, περήφανοι, μίλησαν και αποφάσισαν για το μέλλον τους.

Ένα μέλλον, στο οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρελθόν.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υφίσταται μια ασήκωτη τιμωρία, γιατί πειραματίστηκε με τη ζωή και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και με τις τύχες της πατρίδας μας.

Πειραματίστηκε και τραυμάτισε την πατρίδα μας.

Η ερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα επουλώσει τα τραύματα και θα οδηγήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες μπροστά, όλους μαζί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον ενωτικό του λόγο, με την υπεύθυνη στάση του, με την πατριωτική του συνείδηση, αυτό το κάνει ήδη. Τις πληγές και τα τραύματα που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη τα επουλώνει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σεμνά, με ήθος και αγάπη για την πατρίδα εγγυάται μια νέα ημέρα για τη χώρα μας. Μια ημέρα που θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή, ελπίδας και καλύτερης ζωής για όλους.

Πάμε όλοι μαζί, δυνατά για να κατακτήσουμε μια ακόμη, ιστορική νίκη. Αυτή τη φορά στις εθνικές εκλογές που έρχονται. Μπορούμε να το κάνουμε, μπορούμε να το πετύχουμε!

Επιλέγουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για ένα καλύτερο μέλλον. Για την ασφάλεια της πατρίδας μας, για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων, για μια δυνατή οικονομία, για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Έλληνες.

Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα. Και αυτό είναι που θα κάνουμε! Με περηφάνια, ταπεινότητα και πάντα προσηλωμένοι στο συμφέρον της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων."



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Efstathios VITTA22 (28/5/2019 11:16:24 πμ):

Ούτε ο ένας έχασε, ούτε ο άλλος κέρδισε. Εκτελούν πιστά εντελές που έχουν ήδη προσυμφωνήσει. Ο ένας έρχεται για να περάσει ότι διεστραμμένο, ως δήθεν προοδευτικός και ο άλλος έρχεται να τα διατηρήσει, ως χαμηλών τόνων και ταπεινός πολιτικός που τον ενδιαφέρει η Ελλάδα. Χρειάζεται μυαλό να το καταλάβει κανείς? Προσκύνησε ήδη την Μέρκελ ο κ. Μητσοτάκης και της διαβεβαίωσε ότι θα σεβαστεί τη συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή όχι την ετυμηγορία του Έλληνα Πολίτη. Για πέστε μας ποια είναι τα τραύματα που θα επουλώσει η Ν.Δ.?


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
L82I7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ