facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Καταγγελία Γρηγορίου Τόσκα, Προέδρου Κ. Αγίας Παρασκευής για την τσιμεντόστρωση στο παλιό καλντερίμι που οδηγεί στην πλατεία [τεχνική έκθεση]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/06/2022 20:08:07
Καταγγελία Γρηγορίου Τόσκα, Προέδρου Κ.  Αγίας Παρασκευής για την τσιμεντόστρωση στο παλιό καλντερίμι που οδηγεί στην πλατεία [τεχνική έκθεση]

Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς συγχωριανούς για τα ακόλουθα σε ό,τι αφορά την τσιμεντόστρωση στο παλιό καλντερίμι που οδηγεί στην πλατεία.

Ο Δήμος Μετεώρων και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων ενήργησε χωρίς καμία ενημέρωση αναθέτοντας την τσιμεντόστρωση του καλντεριμιού με σκοπό τη μετέπειτα πλακόστρωσή του με νέα πέτρα. Όλα αυτα χωρίς καμία θεσμική ενημέρωση προς το πρόσωπό μου.

Αγνοήθηκε με ευθύνη του Δήμου Μετεώρων η από 24/2/2022 μελέτη της πολεοδομίας η οποία προέβλεπε την αναστήλωση του παλιού καλντεριμιού στην αρχική του μορφή και όχι την τσιμεντόστρωση και την επένδυση με νέα πέτρα. 

Ήδη κατόπιν παρέμβασής μου, σε συνεννόηση με τους υπευθύνους του δήμου, θα ξηλωθεί η τσιμεντόστρωση μέχρι το σημείο που διατηρούταν το παλιό καλντερίμι με σκοπό την αποκατάστασή του και όχι την κατασκευή νέας πλακόστρωσης.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8J77G
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ