facebook  youtube  twitter  instagram 12/2/2025
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr




Καρδιολόγος στο ΚΥ Καλαμπάκας ~ Με σύμβαση διάρκειας ενός έτους

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/07/2024 16:04:49
Καρδιολόγος στο ΚΥ Καλαμπάκας ~ Με σύμβαση διάρκειας ενός έτους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Λάρισα, 9 Ιουλίου 2024

Για την κάλυψη αναγκών και την ενίσχυση δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Θεσσαλία και ειδικότερα στην περιοχή του Νομού Τρικάλων, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης, ανακοινώνει σήμερα την έγκριση συνεργασίας της 5ης Υ.Πε με ιδιώτη ιατρό Καρδιολογίας για το ΚΥ Καλαμπάκας και Οφθαλμολογίας για το ΚΥ Τρικάλων, με καθεστώς απόδειξης παροχής υπηρεσιών παρουσία του Υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση, του Συντονιστή Διευθυντή του ΚΥ Καλαμπάκας κ. Ζήση Κελεπούρη και του Συντονιστή Διευθυντή του ΚΥ Τρικάλων κ. Γεωργίου Μπατατόλη. 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΥΠΕ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ
  

 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟ
ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 

Στην Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας σήμερα 9 IOYΛIOY 2024 ημέρα Τρίτη, ο ΦΩΤΙΟΣ ΣΕΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ως Νόμιμος Εκπρόσωπος, και ο ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ιατρού ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών, για το χρονικό διάστημα από 9/7/2024 και λήγουσα την 8/7/2025, για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών του ΚΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. 

Η ανωτέρω σύμβαση συνάφθηκε σύμφωνα με: 

1. Τη διάταξη του άρθρου 3 παρ.5, εδ.23 του Ν. 3329/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν. 3527/2007, σύμφωνα με την οποία «Ο Διοικητής κάθε Υγειονομικής Περιφέρειας συγκροτεί ομάδες εργασίας ή επιτροπές για τη μελέτη, εισήγηση ή παροχή γνωμοδοτήσεων σε θέματα που αναφέρονται στη δραστηριότητα της Δ.Υ.ΠΕ. και των ΦΠΥΥΚΑ ευθύνης του». 

2. Τη διάταξη του άρθρου 27 παρ.1Ε του Ν. 4771/2021, σύμφωνα με την οποία η 5η Υγειονομική Περιφέρεια, ασκεί το σύνολο των αρμοδιοτήτων των Υ.Π. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και περιλαμβάνει τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. 

3. Τη με αριθμό πρωτοκόλλου Γ4β/ΓΠ.οικ.: 65128/16.9.2019 (ΦΕΚ 751/τ Υ.Ο.Δ.Δ./18.09.2019) Απόφαση του Υπουργού Υγείας για διορισμό του κ. ΣΕΡΕΤΗ ΦΩΤΙΟΥ ως Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, όπως η θητεία αυτού παρατάθηκε και ισχύει σήμερα.

4. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιατρός ειδικότητας ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ στον κατάλογο των επικουρικών ιατρών με προτίμηση στο Κ.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

5. Το με αριθμ. πρωτ. 35905/18-04-2024 έγγραφο της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας αναφορικά με τη συνεργασία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ με έναν (1) ιδιώτη ιατρό ειδικότητας ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ, με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών και με την αρ.πρωτ. 34974/16-4-2024 βεβαίωση δέσμευσης πίστωσης 

6. Την αριθμ. πρωτ. Γ4β/22929/19-06-2024 Απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας με θέμα: «Έγκριση συνεργασίας του Κ.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ με (1) έναν ιατρό ειδικότητας ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με καθεστώς έκδοσης από αυτόν δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών» 

7. Την αριθμ. πρωτ. 53742/20.06.2024 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της 5ης Υ.Πε. 

8. Την αριθμ. πρωτ 57790/03.07.2024 Απόφαση ορισμού επιτροπής ελέγχου των κατατεθέντων αιτήσεων στο πλαίσιο της ως άνω πρόσκλησης 

9. Την αριθμ πρωτ. 57793/03.07.2024 πρόσκληση της επιτροπής για συνεδρίαση στις 04.07.2024 

10. Το αριθμ πρωτ. 58233/04.07.2024 πρακτικό της Επιτροπής Ελέγχου των κατατεθειμένων φακέλων, με το οποίο η επιτροπή προτείνει την αποδοχή της υποψηφιότητας του καρδιολόγου κ. ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. 

11. Την αριθμ πρωτ 58233/04.07.2024 Απόφαση Διοικητή με την οποία εγκρίνεται το Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ελέγχου, για την πρόσληψη ενός ιατρού ειδικότητας ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με δελτίο παροχής υπηρεσιών, για τις ανάγκες του Κ.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. 

12. Την υπΆ αριθμ. 54817/04.07.2024 Απόφαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ με την οποία εγκρίθηκε η συνεργασία της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς με τον ιδιώτη καρδιολόγο ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για χρονικό διάστημα 12 μηνών, προς κάλυψη των αναγκών και εξασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του ΚΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας 
ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ 

Ο Συμβαλλόμενος 
ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2SC1O
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2025 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ