facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα - Στέλνει ο Γιώργος Βαΐου [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Βαΐου  25/06/2022 12:17:23
Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα - Στέλνει ο Γιώργος Βαΐου [ΣΧΛ]

Έχει καταντήσει η χώρα μας μία απέραντη Τρούμπα, αφού τα σάλια μας τρέχουνε μόλις δούμε τίποτα τουρίστες ώστε να τους εξυπηρετήσουμε για να καθίσουνε να γευματίσουνε στο δικό μας το εστιατόριο ή στο ξενοδοχείο. Τώρα θα μου πείτε, ότι μας φέρνουν συνάλλαγμα από έξω, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Ναι, μεν αλλά!!!

Πριν μερικές δεκαετίες η βαριά βιομηχανία της χώρας μας ήταν η γεωργία, μαζί με την κτηνοτροφία και την αλιεία, ο λεγόμενος πρωτογενής τομέας, ύστερα ακολουθούσανε οι βιομηχανίες στις οποίες εργαζόταν ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού και οι μικρές βιοτεχνίες που απασχολούσαν λιγότερους εργαζόμενους, που συντηρούσαν όμως τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια.

Εμείς όμως θέλουμε να γίνουμε πλούσιοι με λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το «αγόρι μου».

Ναι, η βαριά βιομηχανία της χώρας μας σήμερα θεωρείται ο τουρισμός, όλες οι τουριστικές περιοχές της πατρίδας μας τα τουριστικά θέρετρα δεν απευθύνονται στους Έλληνες πολίτες αλλά στους ξένους, οι τιμές είναι πανάκριβες, απλησίαστες, ελάχιστες ελληνικές οικογένειες μπορούνε να απολαύσουνε τις ελληνικές θάλασσές μας, όπως επίσης και τον υπέροχο ήλιο μας, όσο για τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας η μυρωδιά και μόνο μας χορταίνει.

Οι Έλληνες λοιπόν, τους καλοκαιρινούς μήνες υπηρετούνε στην κυριολεξία τους αλλοδαπούς τουρίστες, αυτό με ενοχλεί. Τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας θα πρέπει να τους σεβόμαστε εμείς πρώτοι και μιλάω για τους εργοδότες του τουρισμού, γιατί τώρα τελευταία μας λένε ότι δεν βρίσκουν και προσωπικό.

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του τουρισμού, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε, αυτό που με ενοχλεί είναι το κατάλοιπο του ραγιά. Θα τους καλοδεχτούμε, θα τους διευκολύνουμε, όσο μπορούμε, να περάσουνε τις διακοπές τους καλά, υπό έναν όρο όμως, σεβασμό στη χώρα και στους ανθρώπους που σας φιλοξενούν, δεν είμαστε στην ταινία ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ στην Τρούμπα.

Αγαπητοί ραγιάδες Κοτζαμπάσηδες του τουρισμού είστε βαθιά νυχτωμένοι.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Angel (26/6/2022 3:34:25 μμ):

Σα δήμος κάνατε κάτι που τα τροχόσπιτα τη νύχτα διανυκτερευουν ακόμη και στην Τρικάλων;
Τζάμπα διακοπές υπό την ανοχή σας.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
S2NQB
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ