facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό της 28η Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/10/2022 14:43:06
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό της 28η Οκτωβρίου

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.Α. Τρικάλων, Δημητρίου Μήτραινα, ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 για το έτος 2022, με σκοπό την ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, και την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων και της παρέλασης στην πόλη της Καλαμπάκας:

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων την Παρασκευή 28/10/2022 από ώρα 08:30 μέχρι ώρα 13:30 στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της πλατείας Δημαρχείου και της οδού Μ. Αλεξάνδρου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων την Παρασκευή 28/10/2022 από ώρα 08:30 μέχρι ώρα 13:30 στις κάτωθι οδούς: 

α) Στην οδό Ιωαννίνων και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της πλατείας Δημαρχείου και της οδού Μετεώρων, 

β) Στην οδό Ηπείρου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Ρόδου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Ιωαννίνων, 

γ) Στην οδό Π. Δημητρίου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της Πλατείας Δημαρχείου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό 28ης Οκτωβρίου, 

δ) Στην οδό Ρόδου στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Χατζηπέτρου μέχρι την πλατεία Δημαρχείου, 

ε) Στην οδό Σοφοκλέους και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Κονδύλη μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Τρικάλων, 

στ) Στην οδό Περικλέους και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Κονδύλη μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Τρικάλων 

ζ) Στην οδό Σιδηροδρόμου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Χατζηπέτρου μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Τρικάλων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων την Παρασκευή 28/10/2022 από ώρα 10:00 μέχρι ώρα 13:30 στην οδό Ευθ. Βλαχάβα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Τρικάλων (πλατεία Δημαρχείου) έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Παπαφιλίππου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες – εναλλακτικές οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.

Με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτριών αρχών, σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων (για την πόλη των Τρικάλων) και το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων (για την περιοχή της Καλαμπάκας), να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης.

Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
B4VXJ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ