facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Καλαμπάκα - Έλεγχος και συντήρηση δικτύου αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων

  08/06/2022 13:18:52
Καλαμπάκα - Έλεγχος και συντήρηση δικτύου αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων

Απαραίτητο για τη ζωή, το καθαρό νερό είναι ένας από τους σημαντικότερους φυσικούς πόρους στον πλανήτη. Τα λύματα περιέχουν πολλές επιβλαβείς ουσίες και δεν μπορούν να απελευθερωθούν ξανά στο περιβάλλον μέχρι να επεξεργαστούν κατάλληλα. Έτσι, η σημασία της επεξεργασίας των λυμάτων είναι διπλή: να αποκατασταθεί η παροχή νερού και να προστατευθεί ο πλανήτης από τις τοξίνες.

Σε συνεννόηση με τη ΔΕΥΑ Λάρισας η ΔΕΥΑΜ ξεκίνησε σήμερα παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Καρακώστα και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Θώμου Γεώργιου τον έλεγχο του δικτύου αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων με τη βοήθεια ρομποτικού μηχανήματος. Η τεχνογνωσία των ανθρώπων της ΔΕΥΑΛ είναι σημαντική ώστε να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας σε διάφορες περιοχές της πόλης μας στις οποίες θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις και εξονυχιστικός έλεγχος των αποχετεύσεων. 

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η ποιότητα ζωής πόσο μάλλον για μια τουριστική περιοχή όπως η πόλη μας είναι σταθερά συνδεδεμένη με την υπεύθυνη και αποτελεσματική διαχείριση των λυμάτων. Η μέριμνα για τη συλλογή και επεξεργασία των λυμάτων στοχεύοντας στην προστασία των φυσικών πόρων, είναι βασικό μέλημα για τον Δήμο μας.

Από το γραφείο του Δημάρχου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
FQACN
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ