facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ | Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η «PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club» ~ Ακολούθησε ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ [30 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/02/2023 19:58:22
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ | Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η «PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club» ~ Ακολούθησε ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ [30 φώτος]

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας είχε σήμερα το απόγευμα το DOJO ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ της ομάδας σχολών «PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club». Ο αθλητικός σύλλογος της πόλης μας μετρά δεκάδες αθλητές -όλων των ηλικιών- που, αναγνωρίζοντας την κατάρτιση του Shihan Ιωάννη Παπαπούλιου 5 dan στον πολύπλευρο τομέα των ΜΜΑ, επιλέγουν τη σχολή του για την ερασιτεχνική και επαγγελματική ενασχόλησή τους με αυτές, αλλά και για την τόνωση της φυσικής τους κατάστασης.

Όλη η μεγάλη οικογένεια παρέστη στο hombu dojo της σχολής στην Καλαμπάκα κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που "έφερε" το έμβλημα της «PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club».

Ο Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος, επΆ ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές του να έχουν μια ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά, με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Επιπλέον στους μαθητές ευχήθηκε να έχουν μία επιτυχημένη αθλητική χρονιά.

Η φετινή εκδήλωση όμως είχε και άρωμα Απόκρεων, καθώς αμέσως μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ. Οι μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές της σχολής είχαν ενημερωθεί σχετικά και κατέφθασαν στο χώρο του dojo με τις εντυπωσιακές αποκριάτικες στολές τους.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7F561
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ