30/11/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 


 
Και οι Γεωτεχνικοί ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι εντάσσονται στα μέτρα στήριξης λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/11/2020 14:32:31

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα κρίσιμο και σημαντικό θέμα του κλάδου των γεωτεχνικών της χώρας μας και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, αναφορικά με την ανάγκη ένταξης και των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων γεωτεχνικών...

στα μέτρα στήριξης των επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών λόγω Κορωνοϊού, βρήκε επιτυχώς λύση και οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες στο προσεχές διάστημα θα λάβουν αποζημίωση.

Το προηγούμενο διάστημα ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, συνέδραμε με κάθε δυνατό μέσο, ώστε το ζήτημα να στεφθεί με επιτυχία - γνωρίζοντας και ο ίδιος ως γεωπόνος από πρώτο χέρι τη μεγάλη ανάγκη που έχει δημιουργηθεί και στον συγκεκριμένο κλάδο μέσα στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.

«Ο κλάδος των γεωτεχνικών αποτελεί ένα πολύτιμο κομμάτι, τόσο σε σχέση με την πρωτογενή παραγωγή, όσο και σε σχέση με τους υπόλοιπους παραγωγικούς τομείς της εθνικής μας οικονομίας και συνεπώς η ανάγκη τους για άμεση οικονομική ενίσχυση, λόγω της υγειονομικής και της συνεπακόλουθης οικονομικής κρίσης, έπρεπε να ικανοποιηθεί, όπως και άμεσα ικανοποιήθηκε», σημείωσε ο Τρικαλινός Βουλευτής.

«Είναι ακόμη μια απόδειξη της υλοποίησης του κυβερνητικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού μας, ο οποίος οδηγεί πάντα στην αμέριστη στήριξη όλου του κόσμου της εργασίας και της παραγωγής», υπογράμμισε επιπλέον ο Θανάσης Λιούτας.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
R15P0
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ