facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Και οι Γεωτεχνικοί ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι εντάσσονται στα μέτρα στήριξης λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/11/2020 14:32:31
Και οι Γεωτεχνικοί ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι εντάσσονται στα μέτρα στήριξης λόγω κορωνοϊού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα κρίσιμο και σημαντικό θέμα του κλάδου των γεωτεχνικών της χώρας μας και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, αναφορικά με την ανάγκη ένταξης και των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων γεωτεχνικών...

στα μέτρα στήριξης των επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών λόγω Κορωνοϊού, βρήκε επιτυχώς λύση και οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες στο προσεχές διάστημα θα λάβουν αποζημίωση.

Το προηγούμενο διάστημα ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, συνέδραμε με κάθε δυνατό μέσο, ώστε το ζήτημα να στεφθεί με επιτυχία - γνωρίζοντας και ο ίδιος ως γεωπόνος από πρώτο χέρι τη μεγάλη ανάγκη που έχει δημιουργηθεί και στον συγκεκριμένο κλάδο μέσα στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.

«Ο κλάδος των γεωτεχνικών αποτελεί ένα πολύτιμο κομμάτι, τόσο σε σχέση με την πρωτογενή παραγωγή, όσο και σε σχέση με τους υπόλοιπους παραγωγικούς τομείς της εθνικής μας οικονομίας και συνεπώς η ανάγκη τους για άμεση οικονομική ενίσχυση, λόγω της υγειονομικής και της συνεπακόλουθης οικονομικής κρίσης, έπρεπε να ικανοποιηθεί, όπως και άμεσα ικανοποιήθηκε», σημείωσε ο Τρικαλινός Βουλευτής.

«Είναι ακόμη μια απόδειξη της υλοποίησης του κυβερνητικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού μας, ο οποίος οδηγεί πάντα στην αμέριστη στήριξη όλου του κόσμου της εργασίας και της παραγωγής», υπογράμμισε επιπλέον ο Θανάσης Λιούτας.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3U12R
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ