29/9/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημέρα γιορτής για την Καλαμπάκα! - Η «Δύναμη Ευθύνης» καθάρισε πόλη και μονοπάτια!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/05/2022 19:57:18

Δράση «Το μέλλον στα χέρια μας» ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ημέρα χαράς, γιορτής και ενεργού συμμετοχής στα της πόλης της Καλαμπάκας ήταν το Σάββατο 14 Μαΐου. Δεκάδες δημότες του Δήμου Μετεώρων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» και όλοι μαζί βγήκαν στους δρόμους και στα μονοπάτια της πόλης αναλαμβάνοντας να καθαρίσουν ξεχασμένες γωνίες, αλλά και να ανακαλύψουν χαμένες, πίσω από πυκνή βλάστηση, πινακίδες στις εισόδους και σε κεντρικά σημεία της πόλης και των Μετεώρων.

Με επικεφαλής τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, Καλαμπακιώτες, Καλαμπακιώτισσες και ενεργοί πολίτες όλου του Δήμου συμμετείχαν στην εθελοντική δράση και απέδειξαν για άλλη μια φορά πως η εθελοντική προσφορά είναι θέμα αλτρουισμού και δεν γνωρίζει από χρώματα σημαίες ή ταυτότητες, πάρα μόνο από ειλικρινή προσφορά σε μια συλλογική προσπάθεια για μια καλύτερη και πιο όμορφη πόλη.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Δημήτρη Μήτραινα, το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως επίσης και το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, που συνέβαλλαν αποφασιστικά στη δράση, τα ΜΜΕ της πόλης μας για την προβολή και κάλυψη της δράσης καθώς και όλους τους φορείς που είτε συμμετείχαν, είτε διευκόλυναν την προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους και ειδικότερα το Σύλλογο Εθελοντών Αγιοφύλλου, το Μορφωτικό Σύλλογο Αρβαντοβλάχων Νέας Ζωής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βυτουμά και καθώς επίσης και την Πράσινη Κιβωτό που στήριξε έμπρακτα τη συγκεκριμένη εθελοντική δράση κάνοντας πράξη για μια φορά ακόμη το τρίπτυχο «Άνθρωπος - Κοινωνία - Περιβάλλον».

Τέλος ευχαριστούμε όλες και όλους τους συνδημότες μας που πιστεύουν σε εμάς και είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους το όραμά μας για μια όμορφη και καθαρή πόλη δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε την Καλαμπάκα μας
μια Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη
γιατί αυτό της Αξίζει και μας Αξίζει !!!
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
G6BDO
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ