facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της ομάδας RobotExperts στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FLL2023 στο Μαρόκο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/05/2023 09:16:24
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της ομάδας RobotExperts στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FLL2023 στο Μαρόκο

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της ομάδας RobotExperts στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FLL2023 στο Μαρόκο, όπου συμμετείχαν 70 ομάδες από περίπου 60 χώρες, ανάμεσα σε αυτές και κάποιες με τεράστια εμπειρία στον χώρο της ρομποτικής και της τεχνολογίας (Ιαπωνία, Νότια Κορέα, ΗΠΑ κ.α.).

Για 4 ημέρες, από τις 18-21 Μαΐου, οι RobotExperts και όλες οι ομάδες συναγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο, έζησαν έντονες στιγμές με κέφι, διασκέδαση και εναλλαγές συναισθημάτων και γνωρίστηκαν με παιδιά από όλον τον κόσμο.

Η τρικαλινή ομάδα κατάφερε τελικά να πάρει την 13η θέση στον κόσμο στην κατηγορία του RobotGame, καθώς μια λεπτομέρεια της στοίχισε την 8η θέση στην κατάταξη.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το πρότζεκτ της για την ασύρματη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων εν κινήσει, τόσο στον Μαροκινό υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου, όσο και στον Δανό πρέσβη στο Μαρόκο, οι οποίοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της ομάδας και συνομίλησαν με τα παιδιά. Επιπλέον κέρδος για την ομάδα είναι η πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε η ελληνική ομάδα από την Γαλλική εταιρεία προώθησης καινοτομίας Synhive.

Την τρικαλινή αποστολή αποτελούσαν οι Βαγγέλης Γιώτας, Αλέξανδρος Δημητρίου, Αναστασία Πλακιά, Κατερίνα Τζίκα, Δημήτρης Τσάτσος και Νίκος Γετερίδης, και οι προπονητές τους Επαμεινώνδας Αγγέλης και Κωνσταντίνος Δημητρίου.

Για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθειά της και την βοήθησαν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6CM5Y
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ