6/4/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  


Η σημασιολογία και τα λάθη κατά την εκλογή Προεδρείου - TZEPETO VOL 7 [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/03/2017 10:17:29
Και μπορεί ο ίδιος ο Δήμαρχος να δηλώνει δημοσίως ότι η θέση του Γραμματέως στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου είναι άγνωστη στους πολίτες, αλλά το πλήγμα που επιφέρει η γκάφα του τελευταίου συμβουλίου...

και που αναδείξαμε στο ekalampaka.gr, είναι πολύ μεγαλύτερο απΆ ό,τι φαντάζονται κάποιοι και χρήζει μιας σοβαρότερης αντιμετώπισης από μια υπεραπλουστευμένη δήλωση.

Κερδισμένη, βεβαίως, η αντιπολίτευση, η οποία, θες από ένστικτο, θες λόγω στρατηγικής, δεν έδωσε ούτε έναν σταυρό στη Γκαραγκάνη, γεγονός που τη γλιτώνει αλώβητη.

Βρε λες να τους το σφύριξε ο Βάιος; Τα ξετρυπώνει κάτι τέτοια αυτός.

Αν προσθέταμε στα «συν» το πολιτικό άνοιγμα που έκανε η μείζων με το να συμπεριλάβει στο σχήμα της, της Ποιότητας Ζωής και το Λεωνίδα, παρά λίγο να είχαμε μια άψογη εμφάνισή της σε ένα σημαντικό συμβούλιο, κυρίως όσον αφορά στο γόητρο.

Έλα, όμως, που τα ηνία για τον Τάκη τον Σακελλαρίου κρατιούνται δύσκολα, όσο περνά ο καιρός, και ο πολιτικός οίστρος για κάποιους θεριεύει απότομα. Έτσι η ομάδα τους δεν κράτησε κοινή γραμμή στην ψήφο του Προέδρου, ενώ οι πληροφορίες μας θέλουν διαφωνία πριν την τελική απόφαση και για τη θέση του Αντιπροέδρου με αρχική σκέψη να προταθεί εκπρόσωπος του ωραίου φύλου!

Πάντως έχω την περιέργεια και θα ήθελα να δω μια μέρα τον Νικόλα πάνω στα έδρανα να προεδρεύει σε πιθανή απουσία του Ζώη.

Λίγες μέρες πριν το συμβούλιο ο Δήμαρχος καλούταν να βρει λύση στο θέμα της διαδοχής του Προέδρου. Και λέω «λύση», γιατί από τη διαδικασία φάνηκε πως δημιουργήθηκε πρόβλημα. Οι άνθρωποι με στοιχειώδη πολιτικό νου γνωρίζουν ότι, όταν φτάνει η ώρα μιας τέτοιας σημαντικής απόφασης, δεν κάθονται την τελευταία στιγμή να ξεχωρίσουν την ήρα από το στάρι. Αυτά κανονίζονται μήνες πριν, για να μην πούμε απΆ την αρχή της θητείας.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Κάτι άλλαξε και στα δύσκολα επιστρατεύθηκε ο ειδικός στις «υποβρύχιες καταστροφές». Ο Ζώης υπερίσχυσε και η νηνεμία επανήλθε.
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
πολιτης δημου Μετεωρων (11/3/2017 12:06:22 μμ):

Βρε τον κυριο Τακη.Ειχε ως δημαρχος για προεδρο τον φευγατο απο καιρο Γιωργο Δημου και παει τωρα και αναγκαζεται να προτεινει για αντιπροεδρο τον φευγατο απο καιρο Νικο Αβραμοπυλο.
Ρε ξυδια σου λεω μανιτσα μου


Attack (10/3/2017 10:14:05 μμ):

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΣ
Με αγωνία για την περιοχή της Καλαμπάκας και των Μετεώρων εκφράζω την αγανάκτηση μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Τι πρέπει να γίνει τώρα για την σωτηρία της περιοχής μας , διότι είναι τόσο γνωστά τα πράγματα που τα γνωρίζει και ο τελευταίος χωρικός του τελευταίου χωριού της περιοχής μας.
Το μεγάλο ερώτημα σήμερα « Τι πρέπει να γίνει άμεσα δεδομένο του Δημάρχου που έχουμε»
Αυτόματα πρέπει να διερωτώμεθα διότι έχουμε το καλύτερο μέρος στον κόσμο , δεύτερο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα , γιατί βρισκόμαστε στην απαράδεκτη κατάσταση αναζήτησης ενός πραγματικού ηγέτη – Δημάρχου.
Επομένως Δήμαρχε συνέχισε με τα τραγικά σου λάθη αλλά απέναντι σου θα βρεις ενωμένους όλους εμάς τους δημότες της περιοχής , απαλλαγμένοι από κομματικά συμφέροντα να συμφωνήσουμε και να επιστρατεύσουμε πρόσωπα κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης ,ανεξάρτητα , ικανά , με ευρωπαϊκή κατεύθυνση για μια περιοχή δικαίου με όραμα και διακρίσεις
«Πρόσεχε τις γέφυρες που καις γιατί άπαξ και καούν δεν θα μπορέσεις να τις ξαναπεράσεις»
Παραιτήσου τώρα , ανέβα στην γέφυρα που μεγάλωσες και συνέχισε να φωτογραφίζεσαι…


1821 (10/3/2017 3:22:03 μμ):

Ό ξυδέμπορος πολίτης Μετεώρων ας φάει καμιά πάστα φλώρα για να του φύγει η πίκρα.


ΟΧΙάς (10/3/2017 12:37:32 μμ):

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι δεν πήραν χαμπάρι και πήγαν τελείως αδιάβαστοι με την λάθος εκλογή γραμματέα, δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα "αμεριμνησίας".
Με μια δημοτική αρχή που δεν μπορεί να εξηγήσει στους πολίτες ότι η υπόθεση ξεφεύγει από τα όρια της απλοϊκότητας και της γραφικότητας.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6D450
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ