facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Η ποινικοποίηση της τοπικής πολιτικής σκηνής

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Βαΐου  18/04/2021 14:52:26
Η ποινικοποίηση  της τοπικής πολιτικής σκηνής
Τα τελευταία δυο χρόνια, η τοπική κοινωνία είναι θεατής μιας προσπάθειας ποινικοποίησης της πολιτικής, με εμπνευστές-καθοδηγητές, θύτες και θύματα...

Πριν χρόνια στη γειτονική Ιταλία, ο εισαγγελέας Ντι Πέτρο ήταν ο εμπνευστής ενός εγχειρήματος με την κωδική ονομασία «καθαρά χέρια», αποτέλεσμα της στρατηγικής του ήταν η εμφάνιση στην πολιτική σκηνή ανθρώπων όπως ο περίφημος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς και των περιπτώσεων Γκρίλο, Μάιο και Σαλβίνι.

Παρόμοιες πρακτικές ακολουθηθήκαν και στο εθνικό πολιτικό σκηνικό, με το ειδικό δικαστήριο Α. Παπανδρέου, το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, των υποβρυχίων, την υπόθεση SIEMENS, NOVARTIS κ.τ.λ, σκανδαλολογία και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής να συνεχίζεται μέχρι σήμερα αμείωτη.

Τέτοιου είδους μέθοδοι δεν έχουν θέση σε μια μικρή κοινωνία όπως η δική μας. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και την παρακμή, ο τόπος δεν έχει ανάγκη από ραδιοφωνικά ειδικά δικαστήρια, που συντηρούν τον κοινωνικό διχασμό και απαξιώνουν τις πολιτικές δυνάμεις. Ο τόπος έχει ανάγκη από ένα πολιτικό σκηνικό στο οποίο κυριαρχούν οι ιδέες, τα επιχειρήματα και ο σεβασμός του πολιτικού αντιπάλου.

Τον πολιτικό σου αντίπαλο δεν τον στέλνεις στα δικαστήρια αλλά -αν είσαι ικανός και μπορείς- τον στέλνεις στο σπίτι του!!!

Γεώργιος Αθ. Βαΐου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
KVFIS
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ