27/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 



Η πιο εύκολη καλοκαιρινή αλμυρή τάρτα

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  12/08/2016 10:53:04
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

• 250 γραμμάρια έτοιμη σφολιάτα
• 2 κολοκυθάκια
• 10 ντοματάκια...

• 2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα
• 2 κουταλιές σουσάμι
• Ελαιόλαδο
• Αλάτι και πιπέρι
• Κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ανοίγουμε τη σφολιάτα  και την βάζουμε σε ένα ταψί και την τρυπάμε με ένα πιρούνι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.

• Πλένουμε τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες όχι πολύ λεπτές.

• Βάζουμε τα λαχανικά στη ζύμη, από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το σουσάμι.

• Περιχύνουμε με λίγο λάδι και στο τέλος προσθέτουμε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. jenny.gr





Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα






 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ