ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ • 250 γραμμάρια έτοιμη σφολιάτα • 2 κολοκυθάκια • 10 ντοματάκια...
• 2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα • 2 κουταλιές σουσάμι • Ελαιόλαδο • Αλάτι και πιπέρι • Κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο ΕΚΤΕΛΕΣΗ • Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την βάζουμε σε ένα ταψί και την τρυπάμε με ένα πιρούνι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
• Πλένουμε τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες όχι πολύ λεπτές.
• Βάζουμε τα λαχανικά στη ζύμη, από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το σουσάμι.
• Περιχύνουμε με λίγο λάδι και στο τέλος προσθέτουμε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. jenny.gr 
|