facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το METEORA WRESTLING ACADEMY

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/05/2022 18:09:08
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το METEORA WRESTLING ACADEMY

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης METEORA WRESTLING ACADEMY, η οποία βρίσκεται σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας.

Πρόκειται για την 4η στη σειρά διοργάνωση που πραγματοποιείται ύστερα από παύση 2 ετών λόγω της πανδημίας με τα μηνύματα να είναι θετικά από κάθε κατεύθυνση.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει το METEORA WRESTLING ACADEMY WRESTLING TOURNAMENT που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουλίου 2022 και το METEORA WRESTLING ACADEMY MODEL CAMP που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι και τις 8 Ιουλίου. Μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής έχουν εκδηλώσει ομάδες του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού, όπως από Σλοβακία, Κύπρο, Βουλγαρία, Εσθονία, Σερβία, Γερμανία, ενώ με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η διοργάνωση θα φιλοξενήσει μια αποστολή αθλητικού σχολείου από την Ουκρανία. Εκτός από το πρόγραμμα των αγώνων και των προπονήσεων με διακεκριμένους διεθνώς προπονητές, η διοργάνωση περιλαμβάνει επισκέψεις και ξεναγήσεις των αθλητών στα αξιοθέατα της περιοχής και πολλές παράλληλες δράσεις πολιτιστικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Μιχαλάκης «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων στηρίζουν μία ιδιαίτερα σημαντική διεθνή αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιείται για τέταρτη φορά στην περιοχή μας και αναμένεται να συμμετέχει σε αυτή πλήθος αθλητών. Με την αδιάκοπη και ενεργή στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, έχουμε καταφέρει να φέρουμε το Νομό μας στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος, με την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, οι οποίες προβάλλουν τον τόπο μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης, με τους διοργανωτές να έχουν καταρτίσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αθλητικό και όχι μόνο πρόγραμμα».

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές επεσήμαναν την κομβική στήριξη από την πλευρά της Περιφέρειας, τονίζοντας πως στόχος της είναι, μέσα από τις δράσεις που θα φιλοξενήσει, η ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι» και του αθλητικού πνεύματος. Παράλληλα, στάθηκαν στην προβολή που θα έχει η περιοχή, με την παρουσία εκατοντάδων αθλητών.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
04883
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ