facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Η ώρα της παραμονής – Η μεγάλη ώρα της Καρδίτσας!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/04/2023 17:50:58
Η ώρα της παραμονής – Η μεγάλη ώρα της Καρδίτσας!

Η πιο μεγάλη στιγμή στη φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασε και ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, σε ένα παιχνίδι-ορόσημο για το μέλλον του στην Basket League, υποδέχεται το Σάββατο τον Ιωνικό (7:15 μ.μ.) με όλη την πόλη και το φίλαθλο κοινό της στο πλευρό του!

Η αναμέτρηση ανήκει στην 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη σημασία της να έχει -δικαίως- κινητοποιήσει τον κόσμο της Καρδίτσας, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στη «μάχη» του Α.Σ.Κ. για την παραμονή του στην κατηγορία.

Είναι γεγονός πως, η πορεία των «κυανόλευκων» είναι συναρπαστική, με δυνατές συγκινήσεις, ασύλληπτες νίκες απέναντι σε σπουδαία μπασκετικά μεγέθη και την κερκίδα στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» σχεδόν κατάμεστη, δημιουργώντας πάντα ατμόσφαιρα και εικόνες που -κατά κοινή ομολογία- απέσπασαν τα εγκώμια και την καθολική αναγνώριση της προσπάθειας ανά την Ελλάδα.

Πλέον, η φετινή διαδρομή καταλήγει στον αγώνα που θα κρίνει το μεγάλο στόχο και όλος ο οργανισμός του Α.Σ.Κ. αναλογίζεται τη σημασία και το βαθμό δυσκολίας του. Ο Ιωνικός έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο και κίνητρο και μάλιστα, η ομάδα της Νίκαιας διαθέτει εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις, έχοντας καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να βγει αλώβητη από μάχες παραμονής. Επομένως, σε ένα και μοναδικό 40λεπτο, δίνεται η δυνατότητα στους δύο «μονομάχους» να διεκδικήσουν τους κόπους μιας χρονιάς, με τα λάθη πια, να μη συγχωρούνται.

Σε αυτό το μοτίβο, το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου δουλεύει με πλήρη συγκέντρωση και με την ίδια αγωνιστική διάθεση που καταφέρνει να παρουσιάζει με συνέπεια σε όλο το ΒΆ γύρο, προσπαθώντας να φτάσει στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας για τον «τελικό» του Σαββάτου. Με αποφασιστικότητα, πίστη στις δυνατότητές του και συσπείρωση, το αγωνιστικό τμήμα ολοκληρώνει την προετοιμασία του χωρίς να λείπουν προβλήματα τραυματισμών, με το τεχνικό τιμ να περιμένει την κατάσταση όλων των αθλητών μέχρι την τελευταία στιγμή, για να καταλήξει στα πρόσωπα που θα είναι ετοιμοπόλεμα. Σε αυτόν τον αγώνα, η ομάδα της πόλης υπολογίζει πολλά στη στήριξη του κόσμου, ο οποίος έχει κατορθώσει να αλλάξει τις ισορροπίες στη «μάχη» της παραμονής και να ωθήσει τους «κυανόλευκους» ένα βήμα μακριά από την ανανέωση της συμμετοχής τους στην Α1.

Για τον αγώνα, το τζάπμπολ του οποίου ορίστηκε για το Σάββατο στις 7:15 μ.μ., διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Ηλίας Κορομηλάς, Βασιλική Τσαρούχα και Στέλιος Συμεωνίδης.

Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια και εν αναμονή sold out!

Τόσο η σημασία του αγώνα όσο και η φετινή προσπάθεια του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ έχει προσελκύσει εκ νέου το εντυπωσιακό ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής για να βρεθούν το Σάββατο στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» και να παρακολουθήσουν για τελευταία φορά την ομάδα στη σεζόν.

Ενόψει της μεγάλης επερχόμενης «μάχης» η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τη διαδικασία της προπώλησης και ήδη, η κινητικότητα προμηνύει ότι η κερκίδα θα είναι κατάμεστη.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από τα γραφεία του Συλλόγου (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο (8/4) στη 1 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι γιια τον αγώνα έχει οριστεί γενική είσοδος σε όλους τους τομείς του γηπέδου, στην τιμή των 10 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο, 5 ευρώ για το παιδικό εισιτήριο και 7 ευρώ για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Y4TVH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ