30/1/2023
  


 
Η Μαρίνα Κοντοτόλη στην παρουσίαση του βιβλίου, του καθηγητή και Κοσμήτορα του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Δημήτρη Χριστοπούλου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  29/11/2022 13:50:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίκαλα-Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2022

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, Κοσμήτορα της Σχολής Πολιτικών Επιστημών Παντείου Πανεπιστημίου, Ταξίδι στο κράτος.

Ο Δ. Χριστόπουλος είναι καθηγητής Πολιτειολογίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου και συγγραφέας με ενεργές παρεμβάσεις στη δημόσια ζωή σε θέματα θεσμών, δημοκρατίας και δικαιωμάτων. Υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (2003-2011) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (2016-2019). 

Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τα Τρίκαλα για παρουσίαση του έργου του.  Η παρουσίαση θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη στις 19:30. 

Με τον συγγραφέα θα συζητήσουν οι Γεωργία Σπυροπούλου, νομικός – υποψήφια διδάκτορας Παντείου Πανεπιστημίου και ο Βασίλης Παπαστεργίου, δικηγόρος Αθηνών. Θα προλογίσει και θα συντονίσει η Μαρίνα Κοντοτόλη,  απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών Παντείου Πανεπιστημίου.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9KTVH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ