9/8/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


 
Η …κυπριακή επένδυση στην Ανθούσα Ασπροποτάμου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/06/2020 10:58:20
Θυμηδία προκάλεσε το 19ο θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, για την «Απευθείας ανάθεση Δημοτικού Καταστήματος στην Κοινότητα Ανθούσα του Δήμου Μετεώρων»...

Όπως ειπώθηκε από τον εισηγητή, έχουν γίνει ήδη δύο δημοπρασίες οι οποίες κηρύχθηκαν άγονες και πρότεινε να γίνει απευθείας ανάθεση με ετήσιο μίσθωμα 200 ευρώ σε μία ενδιαφερόμενη.

Ποια όμως είναι ενδιαφερόμενη;

Όπως ειπώθηκε από τον εισηγητή και πάλι, πρόκειται για μία κυρία την οποία δεν γνωρίζει, που επικοινωνεί μέσω e-mail με το δήμο μας και συγκεκριμένα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, και ότι ζει στην Κύπρο!

Παρά τα γελάκια από πολλούς και το δηκτικό σχόλιο-ερώτηση του Χρήστου Σινάνη «δηλαδή θα έχουμε επένδυση στον Ασπροπόταμο;» τελικά το θέμα πέρασε με την ελπίδα όντως να ανοίξει το εκεί δημοτικό κατάστημα, κάτι που είναι επιθυμία των κατοίκων του χωριού.

Καλό θα είναι πάντως να εξασφαλίσουν νομικά οι της δημοτικής αρχής ότι η συγκεκριμένη κυρία θα έρθει για να ανοίξει και να δουλέψει το κατάστημα και όχι για διακοπές στην ορεινή Ανθούσα.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
C5XZK
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ