facebook  youtube  twitter  instagram 18/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Η κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων - Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/03/2020 11:19:07
Η κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων - Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος

• Την Πέμπτη το απόγευμα 5 Μαρτίου, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, θα μεταβεί εις τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγ. Νεκταρίου Τρικάλων, όπου θα συμμετάσχει στην υποδοχή των «Αχράντων Παθών» εκ της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας, και στη συνέχεια θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό...

• Την Παρασκευή το απόγευμα 6 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ. θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ι. Ναού της Ιεράς Μονής Αγ. Θεοδώρων, την τιμία Κάρα του Αγ. Θεοδώρου του Στρατηλάτου. Εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό και κατά την Α΄ στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

• Το Σάββατο το πρωΐ 7 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα λειτουργήσει στην ως άνω πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

• Το πρωΐ της Κυριακής της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγ. Κων/νου και Ελένης Καλαμπάκας.

• Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6.00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον Β΄ κατανυκτικό εσπερινό στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος όπου και θα ομιλήσει καταλλήλως ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγ. Νικολάου Σιαμάδων Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια, να συμμετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιείται και δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος κάθε Παρασκευή 21.00 - 22.00 (εκτός του Ακαθίστου).



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61459
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ