16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Η Γαρδένια ενώνει, αλλά και παντρεύει [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/08/2021 22:27:25
Όταν περνάς από τον Νικόλα και το Δημήτρη δύο είναι τα μόνα σίγουρα: το πρώτο το ότι θα φας καλά, και το δεύτερο ότι δεν πρόκειται να τους ξεχάσεις ποτέ...

Το ίδιο συνέβη και με ένα ζευγάρι τουριστών, έναν Γάλλο και μια Αμερικανίδα, που επισκέφθηκαν πριν 2 χρόνια τη χώρα μας και πέρασαν από τους αδερφούς Πλακιά και τη Γαρδένια. Τότε υποσχέθηκαν να ξανάρθουν. Τελικά όχι μόνο κράτησαν την υπόσχεσή τους, αλλά έφεραν μαζί τους και ένα τσούρμο σόι, καθώς επέλεξαν τους εντυπωσιακότερους βράχους του κόσμου ως φόντο για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

«Ώπα!» αναφώνησαν οι Γάλλοι που έφτασαν πρώτοι στη χώρα μας και μπήκαν κατευθείαν στο γιορτινό κλίμα, ενώ ακολούθησαν με τον ίδιο ενθουσιασμό και οι Αμερικάνοι.

Και κάπου εκεί ανάμεσά τους και τα δυο αδέλφια, Νικόλας και Δημήτρης, να χαίρονται με τις χαρές του ζευγαριού και να καμαρώνουν που σΆ αυτό το κοινό ταξίδι ζωής και αγάπης που ξεκίνησε στο ναό Πέτρου και Παυλου στο Καστρακι για αυτό το ευτυχισμένο ζευγάρι, έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
O03L8
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ