facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Η έξυπνη ...σκυλοκρυψώνα, το Κυνήγι του Χαμένου Αδέσποτου και ο ...μετεξεταστέος του Δημοτικού Συμβουλίου - ΤΖΕΠΕΤΟ vol 4 [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/12/2016 00:32:51
Η έξυπνη ...σκυλοκρυψώνα, το Κυνήγι του Χαμένου Αδέσποτου και ο ...μετεξεταστέος του Δημοτικού Συμβουλίου - ΤΖΕΠΕΤΟ vol 4 [ΣΧΛ]
Η έξυπνη ...σκυλοκρυψώνα

Πιλοτικό πρόγραμμα με τοποθέτηση νέων κάδων προστασίας από αδέσποτους σκύλους πρόκειται να εφαρμόσει ο Δήμος Καλαμπάκας...

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρωπαϊκό εργαλείο χρηματοδότησης «Dog Protection».

Οι κάδοι μοιάζουν με τους κώδωνες των γυάλινων συσκευασιών, με τη διαφορά ότι οι dog protection φέρουν ειδική χαραμάδα για να έχει το θύμα οπτικό έλεγχο με το εξωτερικό περιβάλλον, έχουν αποσπώμενο πάτο, εμφιαλωμένα νερά και κονσέρβες, γάζες αλλά και κομβίο κινδύνου που συνδέεται με το κινητό του Χρήστου Κτενά.

Οι έξυπνες σκυλοκρυψώνες πρόκειται να τοποθετηθούν στην πιάτσα ταξί, πίσω από το Δημαρχείο αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης μας.

Το όλο εγχείρημα πρόκειται να παρουσιασθεί σε αρμόδια επιτροπή των Βρυξελλών την προσεχή άνοιξη. Μάλιστα η επίδειξη θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, αφού την ημέρα της παρουσίασης, αγέλες αδέσποτων θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας και πειραματόζωα θα είναι πολίτες και τουρίστες που θα δώσουν το "παρών".

Αυτές τις μέρες κατατίθεται για έγκριση στην αρμόδια επιτροπή φάκελος για τη χορήγηση Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας και σας έχουμε εξασφαλίζει αποκλειστικά φώτο από το προσχέδιο του μετατρεπόμενου κάδου.

Η φωτογραφία του άρθρου με υπότιτλο "Η έξυπνη ...σκυλοκρυψώνα" καθώς και το περιεχόμενό του αποτελούν προϊόν επινόησης με σκοπό τη σάτιρα και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν...

Καθιερώνεται το Κυνήγι του Χαμένου Αδέσποτου

Ταυτόχρονα με την προώθηση της έξυπνης ...σκυλοκρυψώνας, καθιερώνεται μηνιαίο «Κυνήγι του Χαμένου Αδέσποτου». Η νέα δράση του Δήμου μας συνδυάζει την αγωνία του παιχνιδιού με την ταυτόχρονη συλλογή και απομάκρυνση αδέσποτων από την πόλη της Καλαμπάκας και την ευρύτερη περιοχή.

Το κλου του παιχνιδιού είναι η χρήση αλόγων, με τα οποία οι παίκτες θα αλωνίζουν όλη την περιοχή για να βρουν και να πιάσουν τα αδέσποτα. Οι συμμετέχοντες που θα χωριστούν σε δύο ομάδες, με αρχηγό της μίας το Δήμαρχο Καλαμπάκας και της δεύτερης τον Πρόεδρο της ΣΤΕΓΗΣ, θα εφοδιαστούν με καουμπόικο λάσο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η φωτογραφία του άρθρου με υπότιτλο "Καθιερώνεται το Κυνήγι του Χαμένου Αδέσποτου" καθώς και το περιεχόμενό του αποτελούν προϊόν επινόησης με σκοπό τη σάτιρα και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν...

Ο ...μετεξεταστέος του Δημοτικού Συμβουλίου

«Μετεξεταστέοι» κινδυνεύουν να μείνουν κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που βλέπουν τις συνεδριάσεις με τα κιάλια. Τσεκάραμε τις 12 τελευταίες συνεδριάσεις και διαπιστώσαμε ότι κάποιοι έχουν λείψει έως τις μισές φορές. Εκείνος, όμως, που κατέχει τα πρωτεία (έχοντας προϊστορία στις απουσίες και στην προηγούμενη δημοτική αρχή) είναι ο Γιώργος Ρουστάνης.

12 στα 12 συμβούλια (τουλάχιστον) έλαμψε δια της απουσίας του. «Παίζει» η μόνη συνεδρίαση που παρέστη -μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές- να ήταν εκείνη η πρώτη το Σεπτέμβριο του 2014.

Είναι ο δικός μας «Αλέξης Γεωργούλης».

Παρεμπιπτόντως και επειδή η περίπτωση Ρουστάνη δεν είναι η μόνη στο Δημοτικό Συμβουλιο Καλαμπάκας, αφού, όπως είπαμε, αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν τις απουσίες τους συχνά-πυκνά, δείτε τι προβλέπεται από τη νομοθεσία (Καλλικράτης) για τους απουσιάζοντες χωρίς λόγο δημοτικούς συμβούλους:

• Σε σύμβουλο που απουσιάζει αδικαιολόγητα σε τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις, μπορεί να επιβληθεί, σύμφωνα με τη διαδικασία του Άρθρου 234 του παρόντος, η πειθαρχική ποινή της αργίας και σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της έκπτωσης. Σύμβουλος, που επιθυμεί να μην εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τις τριάντα (30) ημέρες, πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη του συμβουλίου.

• Σε σύμβουλο που δεν εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τους τρεις (3) συνεχείς μήνες, χωρίς την άδεια του συμβουλίου, μπορεί να επιβληθεί, σύμφωνα με τη διαδικασία του Άρθρου 234 του παρόντος, η πειθαρχική ποινή της αργίας ή η πειθαρχική ποινή της έκπτωσης με απόφαση του Ελεγκτή Νομιμότητας.

• Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς τον Ελεγκτή Νομιμότητας για κάθε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας συμβούλου σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις, καθώς και σε κάθε περίπτωση μη εκτέλεσης των υποχρεώσεων συμβούλου για διάστημα μεγαλύτερο από τρεις (3) συνεχείς μήνες. Η παράλειψη αυτής της υποχρέωσης από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί σοβαρή παράβαση καθήκοντος.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Speedy Gonzales (12/12/2016 9:26:06 πμ):

Μπράβο τζεπέτο είσαι ο μόνος που τον βρήκε καπέλο.


Παράγκας (12/12/2016 1:11:26 πμ):

Τζεπέτο έρχεσαι δεύτερος και καταϊδρωμένος!!!
Οι άνθρωποι του επί σταγων, είδη έχουν ξεκινήσει κατασκευές σε απόμερα σημεία που θα χρησιμοποιηθούν και από αδέσποτους σκύλους.
Όσο για τους συμβούλους.
Δεν είναι ένας και δυο που λείπουν.
Θα μου πεις αυτοί που είναι τι κάνουν;
Και όμως κάνουν, αυτό που τους λένε
Αυτή είναι η κατάντια μας...
Και να μην ξεχάσω, εγώ θα είμαι στην ομάδα του δημάρχου.
Άκουσα ότι θα μας έχει τα θεσσαλικά άλογα και εκπαίδευση με ειδικούς στο λάσο!!!!!


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61550
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ