facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Η αθλήτρια Μορφούλα Ζερβουδάκη από τη σχολή του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan στο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ju Jitsu U15 [38 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/10/2014 17:28:46
Η αθλήτρια Μορφούλα Ζερβουδάκη από τη σχολή του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan στο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ju Jitsu U15 [38 φώτος]
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu U15 ετών που διεξήχθη στο Βουκουρέστι βρέθηκε η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Ju Jitsu U15 Μορφούλα Ζερβουδάκη ως μέλος της αποστολής της εθνικής Ελλάδος...

Η 14χρονη αθλήτρια που διαμένει με την οικογένειά της στα Ιωάννινα και με καταγωγή από τα Τρίκαλα είναι μέλος του αναγνωρισμένου από την ΕΦΕΟΖΖ καλαμπακιώτικου αθλητικού σωματείου «Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων».

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της αρκετές φορές μέσα στη βδομάδα επισκέπτεται το dojo του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan όπου ακολουθεί πιστά το προπονητικό πρόγραμμα του δασκάλου της.

Το αναγνωρισμένο της ταλέντο την έφερε την περασμένη Παρασκευή στη τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης καθώς κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu σε ηλικίες κάτω των 15 ετών.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan συγχαίρει τη νεαρή Μορφούλα (όπως και όλους τους αθλητές) για τις εξαιρετικές της επιδόσεις και της εύχεται να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Να σημειώσουμε ότι παράλληλα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu -15 ετών στο Βουκουρέστι διεξήχθησαν επίσης το ίδιο διάστημα (26-28/9) και το 11ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ju Jitsu, καθώς και το Βαλκανικό Open +21 ετών.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
R1MP0
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ