facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/04/2022 12:46:08
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από μια δύσκολη τουριστική περίοδο, λόγω της πανδημίας του Covid-19, είναι λογικό να γίνεται μια αναζήτηση για τους τρόπους ενίσχυσής του τουρισμού, από τους επαγγελματίες, τους φορείς αλλά και τις ενέργειες από πλευράς δήμου.

Ο στόχος από πλευράς δήμου, μέσα από τη συνεργασία με συλλόγους και επαγγελματίες του χώρου, είναι να προωθείται η περιοχή μας ολιστικά. Απόδειξη των ενεργειών και των προσπαθειών ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η περιοχή μας φιλοξένησε αθλητικές διοργανώσεις όπως αγώνες στίβου και τραμπολίνου. Παράλληλα οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο 5ο φιλικό enduro Μετεώρων «Σταμούλης Φάλλας» ενώ αναβίωσε μετά από χρόνια το περίφημο ράλι Ακρόπολις με τερματισμό στο κέντρο της πόλης και απογευματινή διαδρομή στα Μετέωρα.

Σημαντική ήταν η επίσκεψη συλλόγου ιδιωτών ηλεκτρικών οχημάτων που επισκέφτηκε και διανυκτέρευσε στην περιοχή μας έχοντας υπόψη το πρόγραμμα από πλευράς Δήμου για τα σημεία φόρτισης πράγμα που τους χαροποίησε πολύ.

Τόσο οι αθλούμενοι όσο και οι θεατές και οι ταξιδιώτες αυτοί δεν παύουν να είναι τουρίστες και να αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό εμπειρίας και απόλαυσης. Στο καθημερινό τους πρόγραμμα, πέρα από το σπορ, υπάρχει το φαγητό, η ξεκούραση, η πολιτιστική γνωριμία, η εκδρομή, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία και όλα αυτά μαζί αποτελούν τον τέλειο προορισμό για τον καθένα.

Τέλος ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος ευχαριστεί τα συμβούλια των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας που συμβάλλουν τα μέγιστα στην προβολή του αθλήματος τους και παράλληλα της περιοχής μας διαμηνύοντας τους πάντα ότι θα είναι κοντά τους σε ό,τι και αν χρειαστούν.

Η αρχή για αυτό που ονομάζουν όλοι εναλλακτικό τουρισμό έχει γίνει από καιρό και συνεχίζεται με τους καλύτερους οιωνούς. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, να φτάσουμε την περιοχή μας στην κορυφή των αθλητικών, θρησκευτικών, γαστρονομικών και περιπετειωδών προορισμών της χώρας.

Από το γραφείο του Δημάρχου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4WG3T
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ