facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



H πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Ηλεκτρικών Οχημάτων σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα [1-3 Απριλίου]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/03/2022 15:03:38
H πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Ηλεκτρικών Οχημάτων σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα [1-3 Απριλίου]

Η «Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα» είναι η πρώτη και μεγαλύτερη κοινότητα με πάνω απο 10.700 μέλη) σχετικά με την Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα.

Απο την σελίδα της στο Facebook αναρτώνται ειδήσεις και σχόλια για οτιδήποτε αφορά την Ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας αλλά και εξελίξεις από το εξωτερικό.

Η κοινότητα επίσης οργανώνει συναντήσεις ιδιοκτητών, γράφει άρθρα, κτλ. ενώ κάθε Σάββατο βράδυ στις 22.30 πραγματοποιεί τηλεδιάσκεψη που μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι της κοινότητας στο youtube όπου σχολιάζονται τα δρώμενα της προηγούμενης εβδομάδος αλλά και εξελίξεις του χώρου με σημαντικούς καλεσμένους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανώνεται Τριήμερη Πανελλήνια Συνάντηση και περιήγηση ηλεκτρικών οχημάτων.

Συγκεκριμένα το διάστημα 1-3 Απριλίου στην Καλαμπάκα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επισκέψεις στα Μετέωρα, τα Τρίκαλα και σε διάφορα μουσεία της περιοχής.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θέλει να δει από κοντά τα ηλεκτρικά οχήματα και να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες τους στα εξής σημεία:

Το Σάββατο 18.00 στα Τρίκαλα με σημείο συνάντησης το πάρκινγκ του ΑΒ Βασιλόπουλου Καρδίτσης 65, όπου θα πραγματοποιηθεί test ταυτόχρονης φόρτισης στους 8 φορτιστές της DeiBlue για 1-2 ώρες.

Το βράδυ στις 22:30 θα γίνει η ζωντανή τηλεσυνάντηση από το χώρο του ξενοδοχείου GRAND METEORA και αναφορά των δρώμενων της εκδρομής όπου όποιος θέλει την παρακολουθεί ζωντανά από το κανάλι του youtube και μπορεί να συμμετέχει με ερωτήσεις και σχόλια.

Την Κυριακή στις 12:00 στα Τρίκαλα, στον Μύλο του Ματσόπολου για φωτογράφιση, καφέ και συνάντηση με εκπρόσωπο του Δήμου Τρικκαίων.

Στην εκδρομή συμμετέχουν ιδιοκτήτες με ηλεκτρικά οχήματα απο τις εταιρίες Tesla, VW, Ford, Skoda, Mercedes-Benz, Bmw i, Nissan, KIA, και Hyundai.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37125
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ