facebook  youtube  twitter  instagram 16/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



H KNE διοργανώνει την Τετάρτη 26 Ιούνη ποδηλατοδρομία ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/06/2019 18:32:47
H KNE διοργανώνει την Τετάρτη 26 Ιούνη ποδηλατοδρομία ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά
Με σύνθημα “Δεν θα μας αρπάξουν την ζωή και το μέλλον μας – ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις” διοργανώνεται την Τετάρτη 26 Ιούνη, για 2η χρονιά, ποδηλατοδρομία από το Τομεακό Συμβούλιο Τρικάλων της ΚΝΕ, ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά...

Η ΚΝΕ καλεί κάθε νέα και νέο να παλέψει ενάντια στην πολιτική που μας θέλει σύγχρονους σκλάβους, με θολωμένο μυαλό και σκυμμένο κεφάλι, ανήμπορους να αντισταθούμε στην θύελλα της πολιτικής που σαρώνει τη ζωή μας. Καλούμε τη νεολαία να γυρίσει την πλάτη στις σκοταδιστικές θέσεις που βαφτίζουν «θεραπεία» τη μαστούρα και «ελευθερία» τη σκλαβιά της εξάρτησης.

Το χασίς, όπως και αν το βαφτίσουν τα αστικά κόμματα και οι κυβερνήσεις που επιδιόκουν την νομιμοποίησή του, παραμένει ναρκωτικό που αλλοιώνει τη συνείδηση και προκαλεί εξάρτηση. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής στοιχεία:

- Το 80% των νέων κάτω από 20 ετών που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με κάποιο θεραπευτικό πρόγραμμα ζητούν θεραπεία από την κάνναβη (ΟΗΕ, 2016).

- Το 84% των ενηλίκων ξεκίνησαν τη χρήση ουσιών με κάνναβη. Το αντίστοιχο ποσοστό ξεπερνά το 90% για τους εφήβους (απολογισμός ΚΕΘΕΑ, 2016).

- Οπουδήποτε νομιμοποιήθηκε η «φαρμακευτική κάνναβη» παρατηρήθηκε αύξηση των ποσοστών χρήσης και εξάρτησης όχι μόνο κάνναβης, αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών και σταδιακά νομιμοποιήθηκε και για ψυχαγωγική χρήση. Στις ΗΠΑ η χρήση άγγιξε το 36% των μαθητών, ενώ 1 στους 3 μαθητές ομολογεί ότι προμηθεύτηκε κάνναβη με ιατρική συνταγή που δόθηκε σε κάποιον άλλον (ΟΗΕ, 2016)!.

Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά
και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά!

Καλούμε τις νέες και τους νέους να παλέψουμε μαζί για τη νέα κοινωνία, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό. Για να μπορεί ο κάθε άνθρωπος, ενταγμένος στο κοινωνικό σύνολο, να είναι πρωταγωνιστής, να δημιουργεί, να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της πραγματικότητας, να έχει ισότιμες σχέσεις με τους γύρω του, να αναπτύσσει ολόπλευρα την προσωπικότητά του. Αυτή είναι η κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας όπου η χρήση ναρκωτικών είναι περιττή.

Καλούμε κάθε νέο της πόλης να πάρει μέρος στην ποδηλατοδρομία την Τετάρτη 26 Ιούνη, στις 19.30, που διοργανώνει το ΤΣ Τρικάλων ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι ο κύκλος του ποδηλατόδρομου της πόλης, με αφετηρία και σημείο συνάντησης την Κεντρική Πλατεία.

T.Σ. Τρικάλων της ΚΝΕ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
0L783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ