facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Γνωρίστε το νέο υπερσύγχρονο ιατρείο του ορθοπαιδικου – χειρουργού Αθανάσιου Κουτή

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/11/2022 16:40:41
Γνωρίστε το νέο υπερσύγχρονο ιατρείο του ορθοπαιδικου – χειρουργού Αθανάσιου Κουτή

Ένα νέο υπερσύγχρονο ορθοπαιδικό ιατρείο άνοιξε στην πόλη των Τρικάλων ο γνωστός ορθοπαιδικός – χειρουργός Αθανάσιος Κουτής. 

Ο ιατρός κ. Κουτής ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας καθώς και στην ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. 

Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Άσκηση και υγεία» του ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς του διπλώματος της FIFA στην Ιατρική του ποδοσφαίρου. 

Έχει μακρά εμπειρία στις αθλητικές κακώσεις καθώς αποτελεί ομοσπονδιακό ιατρό της Εθνικής ομάδας Handball αλλά και των ΠΑΕ και ΚΑΕ Τρίκαλα καθώς και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Τρίκαλα 2011 ενώ είναι Επιμελητής στην Β Ορθοπαιδική κλινική Αθλητικών Κακώσεων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Στόχος του είναι η πρόληψη και θεραπεία των αθλητικών κακώσεων και των μυοσκελετικών συνδρόμων σε αθλητές υψηλού επιπέδου, αλλά και σε περιστασιακά αθλούμενους καθώς και η κάλυψη των αναγκών του αθλητή προκειμένου να βελτιστοποιήσει την απόδοσή του και να βελτιώσει την υγεία του και την ευημερία του. 

Σε ένα καλαίσθητο, φωτεινό και καθαρό χώρο που εμπνέει ηρεμία στον ασθενή παρέχει τις υπηρεσίες του, μερικές εκ των οποίων είναι: οι πλέον πρωτοποριακές χειρουργικές μέθοδοι στην ολική αρθροπλαστικη γόνατος με την χρήση custom made προθέσεων εξατομικευμένα για κάθε ασθενή, η ρομποτική χειρουργική γόνατος, τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης της ρήξεως του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου καθώς επίσης και καθοδηγούμενες με ακτινοσκοπικό μηχάνημα διατρηματικες εγχύσεις σπονδυλικής στήλης αλλά και τις μοντέρνες βιολογικές θεραπείες (PRP κλπ). 

Επίσης κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικων πελμάτων μετά από πελματογραφημα. 

Το ιατρείο στεγάζεται στην οδό Απόλλωνος 26 (1ος όροφος).

Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2431306127 και 6946797481



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
W36T2
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ