21/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


  

  
 

 

 

Γιορτινό κλίμα στον Ετήσιο Χορό & την κοπή πίτας του συλλόγου «ΑΙΓΙΝΙΟΝ-ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» [59 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/01/2023 22:50:22

Σε κλίμα εορταστικό πραγματοποιήθηκε απόψε ο Ετήσιος Χορός και η κοπή της βασιλόπιτας από τον πολιτιστικό σύλλογο «ΑΙΓΙΝΙΟΝ-ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Μέλη και φίλοι του συλλόγου έδωσαν μαζικά το «παρών» στην όμορφη εκδήλωση που αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διασκέδαση και χορό.

Πολλοί, βέβαια, ήταν και οι υποψήφιοι της τοπικής και κεντρικής πολιτικής σκηνής που παρέστησαν και γέμισαν τα τραπέζια στο εστιατόριο ΠΟΛΥΖΟΣ. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι το 2023 είναι μια άκρως εκλογική χρονιά και οι εμφανίσεις των (εν δυνάμει) υποψηφίων, αυτοδιοικητικών και βουλευτών, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση του τόπου μας.

Στα ευτράπελα της βραδιάς η …κόκκινη κάρτα που έβγαλε ο πρώην βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης προς την πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Καρούτα για «παράλειψη» καλέσματος για χαιρετισμό. Φαίνεται όμως ότι ...δεν κάνει για «διαιτητής» και το σφύριγμά του ήταν μάλλον άκυρο, μιας και όπως αναφέρθηκε, η πρόεδρος δεν κάλεσε κανέναν (πλην του δημάρχου) να απευθύνει χαιρετισμό.
Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Z34W
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ