facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Γιάννης Παπαμιχαήλ: Θα ζητήσω από τον Δήμαρχο Μετεώρων την ανάληψη άμεσης πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/03/2020 22:11:05
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Θα ζητήσω από τον Δήμαρχο Μετεώρων την ανάληψη άμεσης πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιάννης Παπαμιχαήλ:

Αύριο και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής θα θέσω πρώτο και μείζον θέμα την προστασία της δημόσιας υγείας η οποία είναι απόλυτη προτεραιότητα για να προστατεύσουμε την περιοχή των Μετεώρων, λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα με δεδομένο ότι όλος ο πλανήτης πλήττεται από τον Κορωνοϊό (COVID-19)...

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοϊού (25 Φεβρουαρίου 2020 - Τεύχος Πρώτο - Αρ. Φύλλου 42) είναι σαφής.

Η καθημερινή επισκεψιμότητα έστω και μικρή (αυτή την εποχή) από τουρίστες από όλο τον κόσμο μας αναγκάζει να εφαρμοστούν αυστηρά μέτρα του πρωτόκολλου ασφαλείας.

Θα ζητήσω από τον Δήμαρχο Μετεώρων την ανάληψη άμεσης πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού (COVID-19), ειδικά των επισκεπτών οι οποίοι καθημερινά φθάνουν για να επισκεφτούν τα Μετέωρα από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο ως ζήτημα υψηλού κινδύνου.

Αφουγκράζοντας και βλέποντας την Αμερική και την Ιταλία να κλείνουν τα σύνορα τους, η Ιερά Σύνοδος να απαγορεύει τις Ιερές Μητροπόλεις της εκκλησίας της Ελλάδος να είναι ανοιχτές (ΣΕ 1 ώρα την ημέρα), θεωρώ υποχρέωση μου να τεθεί ως πρώτο θέμα προς συζήτηση αύριο στη 1 το μεσημέρι.

Πρέπει όλοι μαζί να περιορίσουμε τις συνέπειες και πρέπει να δράσουμε νωρίτερα από όσο χρειάζεται. Η πίστη που χρειάζεται τώρα είναι να ξεπεράσουμε την κρίση αρκεί όλοι να ακολουθήσουμε συντεταγμένα τις οδηγίες των ειδικών. Αν όλοι σεβαστούμε τους κανόνες αυτούς θα βγούμε πιο γρήγορα από την κατάσταση συναγερμού.

Τέλος ας μείνουμε μακριά σήμερα για να μπορούμε να αγκαλιαζόμαστε με όλους αύριο. (Ιταλός Πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε)

Γιάννης Παπαμιχαήλ - Συνδυασμός "Ανάπτυξη Τώρα"



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
JUEGR
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ