facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Γιάννης Παπαμιχαήλ: (για χιονιά) Η δημοτική αρχή μπορούσε και καλύτερα - Αυτόνομος και αποφασιστικός μέχρι τέλους - Μέχρι και ένα μήνα πριν τις εκλογές η ονοματολογία

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/01/2019 22:47:19
Γιάννης Παπαμιχαήλ: (για χιονιά) Η δημοτική αρχή μπορούσε και καλύτερα - Αυτόνομος και αποφασιστικός μέχρι τέλους - Μέχρι και ένα μήνα πριν τις εκλογές η ονοματολογία
Το ekalampaka.gr επικοινώνησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Παπαμιχαήλ. Πέρα από τις δηλώσεις του για το θέμα της κακοκαιρίας που έπληξε τον τόπο μας, θέλησε να ξεκαθαρίσει και τις φήμες που ακούγονται γύρω από την υποψηφιότητα και τις προθέσεις του για το Δήμο Μετεώρων...

Αναφορικά με την αντιμετώπιση του χιονιά από τη δημοτική αρχή δήλωσε ότι θα μπορούσε και καλύτερα, ότι δεν αρκεί να θέλουμε απλά κάτι, πρέπει και να το μπορούμε. Σημείωσε ότι το σημαντικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η πρόληψη, και ότι η δημοτική αρχή, παρά τις προειδοποιήσεις από τις υπηρεσίες για το κύμα του χιονιά που επρόκειτο να έρθει και τις προβλέψεις για την έκτασή του, δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα ούτε έλαβε εγκαίρως τις σωστές αποφάσεις ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο εν τη γενέσει του.

Για τις φήμες που άλλες τον θέλουν να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή και να μην κατεβαίνει τελικά στις εκλογές, ενώ άλλες ότι η υποψηφιότητά του αποτελεί «δούρειο ίππο» για άλλον συνδυασμό, θέλησε να καταστήσει κατηγορηματικά ξεκάθαρο και σαφές στους συνδημότες μας και ψηφοφόρους ότι ο συνδυασμός του είναι αυτόνομος, ότι ούτε η επαγγελματική του ούτε η πολιτική του σταδιοδρομία θα του επέτρεπαν να κάνει την παραμικρή κίνηση αν δεν ήταν βέβαιος εξαρχής ότι θα φτάσει μέχρι τέλους.

Ως προς την πορεία των πολιτικών ζυμώσεων και κινήσεων είπε ότι όλα εξελίσσονται πολύ θετικά και ότι βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο όλες οι πολιτικές διεργασίες αναφορικά με τη σύσταση του ψηφοδελτίου. Επισήμανε δε, ότι το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι ο θετικός αντίκτυπος που είχε στον κόσμο η κίνηση της οποίας ηγείται.

Μας δήλωσε ότι είναι άνθρωπος των συνεργασιών και ότι βλέπει θετικά τις συνεργασίες με άλλους συνδυασμούς, αλλά μόνο αφότου «μιλήσει» η κάλπη και βγουν τα αποτελέσματα με την οριστική κρίση των ψηφοφόρων του δήμου μας. Μάλιστα τόνισε ότι και θα δεχθεί και θα επιδιώξει κάθε είδους γόνιμη συνεργασία με ανθυποψηφίους του, ακόμα και στην περίπτωση που ο συνδυασμός του κερδίσει την αυτοδυναμία στη μάχη των εκλογών.

Όσο για την ονοματολογία, δήλωσε ότι αποτελεί κίνηση στην οποία θεωρεί πως είναι νωρίς να προβεί και προσδιόρισε το timing ανακοίνωσης ονομάτων (εκτός απροόπτου) στον ένα με ενάμιση μήνα πριν από τις εκλογές.

Τέλος ευχήθηκε μέσα από την ιστοσελίδα μας καλή χρονιά σε όλους τους δημότες του Δήμου Μετεώρων, πάνω από όλα υγεία, και ευτυχία προσωπική για τον καθένα και για τις οικογένειές τους.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
CNWYJ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ