facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 «Γάμοι» και τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ο παραλογισμός που επιβάλεται στην λογική και οι ευθύνες των επιλογών μας διαχρονικά. ~ Γράφει ο Γεώργιος Αθ. Φώτης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/02/2024 17:31:20
«Γάμοι» και τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ο παραλογισμός που επιβάλεται στην λογική και οι ευθύνες των επιλογών μας διαχρονικά. ~ Γράφει ο Γεώργιος Αθ. Φώτης

Έφτασε η ώρα που δυστυχώς θα ψηφιστεί στην Βουλή υπερκομματικά βεβαίως, αφού θα έχουν προσκυνήσει όλοι τους πλην ολίγων εξαιρέσεων τα ορατά και αόρατα αφεντικά τους, το θλιβερό και κατάπτυστο νομοσχέδιο για τους «Γάμους» και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Δυστυχώς και οι τοπικοί Β(ό)υλευτές σαν άβουλα και χωρίς συνείδηση όντα,θα πουν το κλασικό ¨Ναι σε όλα!¨ …αλλά η Ιστορία θα έχει γραφτεί και η ψήφος τους θα αποτυπωθεί στην ακόμη τραγικότερη κοινωνία που θα δημιουργηθεί από εδώ και πέρα. Θα έχουν προσβάλει στον μέγιστο βαθμό τις ιερές λέξεις Πατέρας και Μάνα.

Πριν φτάσουμε ως εδώ έχει γίνει εδώ και χρόνια δουλίτσα από όλους όσους κυβερνούν που φυσικά έχει να κάνει με την αποδόμηση όλων των θεσμών και αξιών που μεγαλώσαμε ως Έλληνες και φυσικά της Πατροπαράδοτης Ελληνικής οικογένειας.

Το «γλυκό έδεσε» φυσικά τα τελευταία χρόνια με την γιγάντωση του κινήματος των ΛΟΑΤΚΙ και φυσικά την επιβολή τους με την προώθηση τους από την Νέα Τάξη Πραγμάτων παντού και πλέον και στην Ελλάδα μας.Φυσικά οι πολιτικοί μας ως υπηρέτες της προωθούν της ατζέντα αυτή με τόση προσπάθεια και ζήλο που αν κάνανε σε άλλα πράγματα θα βελτιωνότανε πολλά στην Πατρίδα μας.

Η Οικογένεια έχει μία μόνο δομή Πατέρας-Μητέρα-Παιδιά! Βάλατε στόχο ακόμη και τα παιδιά, μακριά τα χέρια σας από τα παιδιά!!

Οι «Γάμοι» και η τεκνοθεσία ομοφυλοφίλων ζευγαριών είναι Παραλογισμός που επιβάλεται στην λογική χωρίς αλλά και αστερίσκους τέλος!!

Όμως μέσα στην τραγικότητα που βιώνουμε πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Φταίμε σαν πολίτες για το σημείο που έχουμε φτάσει ως κοινωνία; Έχουμε μερίδιο ευθύνης; Η απάντηση κατά την προσωπική μου άποψη είναι ναι έχουμε και είναι πολύ μεγάλη!

Πρώτα απ’όλα αφήσαμε τον δημιουργό Θεό μας στην άκρη και πορευόμαστε με τον εγωισμό μας, την υπερηφάνεια μας και το βόλεμα μας σε κάθε βήμα μας. Σταματήσαμε να έχουμε συνείδηση, να διακρίνουμε το καλό από το κακό και να αγωνιζόμαστε για το καλό!

Εκεί όμως που δεν απομακρυνθήκαμε είναι από το να εμπιστευόμαστε αμετανόητα και χωρίς σταματημό μέχρι και σήμερα τους πολιτικούς μας!!Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτούς που καταστρέψανε την Πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα δεκαετίες τώρα για το ατομικό συμφέρον και βόλεμα και όχι για το καλό του συνόλου!

Αλήθεια δεν γνωρίζουμε ακόμη και σήμερα τι πρεσβεύουν και ποιούς υπηρετούν;

Είναι δυνατόν να εκλέγουμε μετά το δυστύχημα-δολοφονία στα Τέμπη πρώτο σε ψήφους τον Υπουργό Συγκοινωνιών;;

Είναι δυνατόν να ψηφίζουμε ανθρώπους που δίχασαν και διαίρεσαν τον κόσμο, απέλυσαν κόσμο με το αφηγημά τους, έριξαν πρόστιμα σε ηλικιωμένους συνταξιούχος, που χλευάζανε κόσμο με τους πιο υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, που βάζανε τον κόσμο μα κυκλοφορεί με χαρτί;

Είναι δυνατόν να στηρίζουμε αυτούς που δεν τιμούν την Ιστορία της Πατρίδας μας αλλά την προδίδουν κι΄όλας;

Είναι δυνατόν να μας έχουν πει τι έχουν σκοπό να κάνουν με τους «Γάμους» και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και να πάμε να τους ψηφίζουμε;

Είναι δυνατόν να μην κοιταχτούμε επιτέλους στον καθρέφτη του σπιτιού μας και να αναγνωρίσουμε επιτέλους τις ευθύνες μας; 

Ως επίλογο νομίζω ότι η παρακάτω περιεκτική και σύντομη δήλωση ενός σπουδαίου ανθρώπου του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ Αναστασίου είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει.

«Είναι πασίγνωστο ότι η διαιώνιση της ανθρωπότητας έχει στηριχθεί στην ύπαρξη δύο φύλων και στην ένωσή τους. Κανείς πολιτισμός, θρησκεία ή σύστημα νόμων (Σόλων, Πλάτων κ.λπ.) δεν θεσμοθέτησε τη συμβιωση των ομοφυλοφίλων ως γάμο.

Το παρά φύσιν δεν καθίσταται κατά φύσιν με νομικές διατάξες. Αντίθετα, ένας τέτοιος νόμος προσβάλλει τη δημιουργία.  Δεν αποτελεί κοινωνική πρόοδο αλλά σύγκρουση με τη φυσική τάξη, κατήφορο.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8K782
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ