8/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ - 4 ΝΕΑ Διεθνή Βραβεία JAPAN AQUA AWARDS - Platinum & Gold διακρίσεις στον απαιτητικό διαγωνισμό των Water Sommelier

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/09/2021 13:29:50
Από την Πηγή Γκούρα, στη μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά! Τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ ξεπέρασαν για ακόμα μία φορά τα ελληνικά σύνορα, πρεσβεύοντας την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που το ξεχωρίζει και το έχει αναδείξει στο γαστρονομικό νερό της Ελλάδας...

Στο πλαίσιο της απαιτητικής διοργάνωσης JAPAN AQUA AWARDS 2021, το ΘΕΟΝΗ κατάφερε να γίνει το 1ο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που αποσπά τέσσερις εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις, για μία ευρεία γκάμα προϊόντων από το εντυπωσιακό portfolio του. Το ΘΕΟΝΗ απέσπασε την ανωτάτη των διακρίσεων, το Platinum Award, με τριπλή βράβευση για την pet συσκευασία, τη γυάλινη φιάλη αλλά και το Ανθρακούχο Νερό ΘΕΟΝΗ σε γυάλινη συσκευασία ενώ η καινοτόμος 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ, βραβεύτηκε με GOLD Award.

Οι 4 νέες διεθνείς διακρίσεις για το διαμάντι της Πηγής Γκούρα, το ΘΕΟΝΗ, ενισχύουν τη θέση του ως το κορυφαίο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σήμερα, που συμπληρώνει τα 38 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης. Τα JAPAN AQUA AWARDS διοργανώθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά από το Japan Aqua Sommelier Association (J.A.S.A.) με στόχο την ανάδειξη της ελίτ των εισαγόμενων προϊόντων στην κατηγορία Νερού. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 3 επίπεδα: «Βραβείο Πλατίνας» (Καλύτερο Βραβείο), «Χρυσό Βραβείο» και «Ασημένιο Βραβείο» και στοχεύουν στη δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας στους καταναλωτές μέσω αυστηρής αξιολόγησης.

Έχοντας ανταποκριθεί με επιτυχία στις εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές του διαγωνισμού, το ΘΕΟΝΗ συγκαταλέγεται πλέον στην αφρόκρεμα των εισαγόμενων προϊόντων στην Ιαπωνία, με τη σύμφωνη γνώμη των καταξιωμένων μελών της κριτικής επιτροπής (δημοσιογράφοι γεύσης και ειδήμονες στον τομέα της διατροφής καθώς και buyers των μεγαλύτερων εταιριών εισαγωγής της χώρας). Η τετραπλή διάκριση στα JAPAN AQUA AWARDS αποτελεί τη χάραξη ενός νέου ορίζοντα για το ΘΕΟΝΗ,  προσανατολισμένου στην παγκόσμια σκηνή του κλάδου Food & Beverage. Πρόκειται για έναν ακόμη εξαιρετικά σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα εξαγωγών της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, ο οποίος αποτελεί εφαλτήριο για τη διεύρυνση του ορίζοντα όσον αφορά την κατάκτηση των παγκόσμιων αγορών.

JAPAN AQUA SOMMELIER ASSOCIATION

Η ένωση Japan Aqua Sommelier Association (J.A.S.A.) ιδρύθηκε το 2008. Η αρχική της ονομασία ήταν Aquaminerale Association, και απαρτίζονταν από εταιρίες εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, εισαγωγείς αλλά και εταιρίες χημικών αναλύσεων. Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς αναγνωρίστηκε ως επίσημη Ένωση και το 2018 μετονομάστηκε σε Nippon Aqua Sommelier Association. H Japan Aqua Sommelier Association ασχολείται με τη διασύνδεση μεταξύ περιβάλλοντος, ανθρώπινης ύπαρξης, κουλτούρας και νερού ώστε με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τη σπουδαιότητά του ποιότητας του νερού για μία καλη ζωή και υγεία.

Ο κόσμος του ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Instagram: @theoninaturalmineralwater
Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
#TheoniWater #DrinkNatureWise

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.
Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει 38 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα  ΙΙ  Τ 24450-61200  ΙΙ  Μαρία Μπλέτσα ΙΙ [email protected]
PR Agency
CONCEPT Communication Strategies I 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά
[email protected] 
Μαρία Μεϊντάνη
[email protected]
Αλεξάνδρα Καπέτη
[email protected]
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
PBLNX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ