4/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Φορτηγό χρηματαποστολής σκόρπισε 600.000 δολάρια σε αυτοκινητόδρομο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/05/2018 09:17:47
Λένε πως δεν βρέχει λεφτά από τον ουρανό, όμως αυτό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ι-70, στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ...

Το θωρακισμένο φορτηγό χρηματαποστολής της Brinks έχασε, όπως υπολογίζεται, κάπου $600.000 σε μετρητά όταν άνοιξε μόνη της η πίσω πόρτα (όπως στην επάνω φωτογραφία από ταινία) ενώ πήγαινε με 110 km/h προχθές κατά τις 9 το πρωί.

Σάκοι με λεφτά καθώς και χύμα χαρτονομίσματα σκορπίστηκαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός. «Ήταν σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία», είπε αξιωματικός της αστυνομίας στο CBS. «Χαρτονομίσματα να πετάνε στον αέρα, αυτοκίνητα να σταματούν και να βγαίνει έξω ο κόσμος…».

Μόνο όταν ένας άλλος οδηγός πλεύρισε το φορτηγό και του έκανε απελπισμένα νοήματα να κοιτάξει τι συνέβαινε πίσω του, ο οδηγός της Brinks κατάλαβε τι είχε γίνει και σταμάτησε. Φυσικά, πολλά αυτοκίνητα είχαν σταματήσει για να μαζέψουν λεφτά, με κάποιους μάλιστα να πηδάνε και την περίφραξη για να μην τους ξεφύγει χαρτονόμισμα.

Η αστυνομία όμως τόνισε ότι αυτό αποτελεί κλοπή και κάνει έρευνες για να εντοπίσει τέσσερις οδηγούς –ανάμεσά τους κι έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου!– που μάζεψαν σάκους με λεφτά κι εξαφανίστηκαν.

«Αν θέλετε, με καθαρή συνείδηση, να φέρετε πίσω τα λεφτά, υπάρχει αμνηστία. Δεν θα σας υποβληθούν ερωτήσεις αν είστε πρόθυμοι να τα επιστρέψετε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας της Indiana.

drive.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
T2OQ1
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ