27/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 



Φιλετάκια κοτόπουλου με κρούστα αρωματικών και γιαούρτι

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  17/09/2016 10:48:10
• Υλικά: για 4 άτομα
• Προετοιμασία: 8 λεπτά
• Αναμονή: 10 λεπτά
• Μαγείρεμα: 30 λεπτά...

ΥΛΙΚΑ

• 4 φιλέτα κοτόπουλου (στήθος, 800 γρ. περίπου)
• 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 1 κουτ. γλυκού πάπρικα
• 1 κουτ. γλυκού κόλιαντρο τριμμένο
• 200 γρ. γιαούρτι
• 3 ντομάτες μέτριες ψιλοκομμένες
• 1 κουτ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
• 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
• 2 κουτ. σούπας balsamico
• 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
• 2 παξιμάδια κρίθινα θρυμματισμένα
• αλάτι, πιπέρι

EΚΤΕΛΕΣΗ

• Πλένουμε και σκουπίζουμε τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος.

• Xτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, την πάπρικα και το κόλιαντρο, περιχύνουμε με το μείγμα το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 10 λεπτά τουλάχιστον.

• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.

• Ανακατεύουμε καλά σε μπολ τις ντομάτες, τον βασιλικό, τα κρεμμυδάκια, το balsamico, το σκόρδο και τα παξιμάδια.

• Mοιράζουμε το μείγμα παξιμαδιού πάνω σε κάθε φιλέτο και ψήνουμε για 20-30 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνει τραγανή η κρούστα.

thecookbook.gr





Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
N9JLV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα






 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ