facebook  youtube  twitter  instagram 17/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



FIGHT NIGHT METEORA ένα δυνατό μαχητικό θέαμα [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/01/2023 19:15:35
FIGHT NIGHT METEORA ένα δυνατό μαχητικό θέαμα [φώτος]

Ένα δυνατό υπερθέαμα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο AKRON live stage στα Τρίκαλα. O λόγος για το FIGHT NIGHT METEORA, ένα μαχητικό θέαμα που είχε τα πάντα… Δυνατές αναμετρήσεις, τα φαντασμαγορικά εφέ του Αkron Club και ένα γεμάτο χώρο από πλήθος κόσμου που με κάνει να αισθάνομαι πλήρως ικανοποιημένος και ευγνώμων για την πετυχημένη βραδιά της διοργάνωσης.

Για αυτό το λόγο ευχαριστώ όσους συμμετείχαν ώστε να ολοκληρωθεί όλο αυτό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της EΟΠΤ κ. Θωμά ΣΜΙΑΡΗ, το μεγάλο χορηγό μας Κωνσταντίνο ΜΠΟΖΙΑΚΑ, το AKRON live stage που μας παραχώρησε το χώρο, τους προπονητές που έλαβαν μέρος αλλά κυρίως τα παιδιά που χάρη σε αυτά απολαύσαμε ένα μοναδικό show.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους αθλητές μου, για όσους κέρδισαν την πρώτη θέση (Ζάρας Αθανάσιος, Ζήκος Κωνσταντίνος, Γκάνιας Κωνσταντίνος, Στεφανία Γκλάρα, Κώστας Βάλλας), αλλά και για όσους κατάφεραν να βγουν δεύτεροι (Μαγκούφης Βασίλειος, Χρήστος Ταραμπέκης, Ιωάννης Γκλάρας, Κίσσας Παύλος) διότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό είναι που μετράει!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαχητές για τη μαχητικότητα και το υψηλό επίπεδο που έδειξαν. Είμαι σίγουρος πως το μέλλον επιφυλάσσει και άλλες τέτοιες μοναδικές μαχητικές συγκινήσεις!! Osu

Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος 5 dan



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
04783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ