facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ευχαριστούμε Γιάνη...

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/07/2015 10:59:11
Ευχαριστούμε Γιάνη...
Στη χώρα που η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ ανάγεται σε άθλο και οι Δέλλας, Καμπούρης χρίζονται εθνικοί ήρωες, ο Βαρουφακισμός οφείλει να γίνει ιδεολογία και η «παραίτηση» Βαρουφάκη να περάσει ως η θυσία ενός ΜΕΓΑΛΟΥ στη νεότερη ιστορία της Ελλάδος...

Ο λόρδος Βόλντεμορτ, όλους αυτούς τους μήνες, στα δύσκολα μάγεψε με τη στάση του, έδωσε νέα διάσταση στο πολιτικό savoir vivre, νέα δομή στο γενετικό κώδικα των Ελλήνων.

Για πρώτη φορά στη νέα τάξη πραγμάτων, της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των εθνών/κρατών, Έλληνας πολιτικός σήκωσε ανάστημα στους δυνάστες, χωρίς τύπους και χτυπήματα στην πλάτη και σε άψογα (χωρίς ελληνική προφορά) Αγγλικά, διαπραγματεύτηκε, αντιστάθηκε, πάλεψε, χτύπησε, χτυπήθηκε και στο τέλος θυσίασε εαυτόν για μία Ελλάδα με αξιοπρέπεια, μια Ελλάδα μακριά από το ΝΑΙ σε όλα, μια (από προχθές βράδυ) νέα Ελλάδα.

Ευχαριστούμε Γιάνη
• που μας έδειξες το δρόμο
• που απέδειξες ότι Έλληνας δεν σημαίνει άξεστος, τεμπέλης, ηττοπαθής, δουλοπρεπής
• που ξεβράκωσες τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς μισθοφόρους
• που πάλεψες για μας και μας ένωσες ως λαό

Ευχαριστούμε...



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Γ.Μπάκας (7/7/2015 9:09:30 μμ):

Διαβάζοντας τον τίτλο, μπήκα στον πειρασμό να διαβάσω το κείμενο, πιστεύοντας ότι θα έχει ειρωνικό - χιουμοριστικό ύφος. Συνεχίζοντας την ανάγνωση περίμενα να δω, πότε θα διαβάσω το αστείο και τελικά έφτασα στο τέλος του.
Τότε συνειδητοποίησα ότι το κείμενο, όντως εκθειάζει τον πρώην υπουργό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν!
Στον άνθρωπο που ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ, στο σχεδιασμό του 1ου μνημονίου.
Στον άνθρωπο που επιμένει και παρά την αποπομπή του τότε, συνέχισε και κατάφερε μετά από χρόνια να ολοκληρώσει το έργο του! Να κλείσει τις τράπεζες. Γιατί ότι και να λέμε η ιστορία θα γράψει ότι οι Ελληνικές τράπεζες κλείσανε εν καιρώ ειρήνης, επί υπουργίας Βαρουφάκη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον άνθρωπο που κρατά τον λόγο του και δεν λέει ψέματα! (Κυριακή πρωί διαρρέει τα περί capital control, μεσημέρι κάνει διάψευση, βράδυ τα υλοποιεί!)
Στον άνθρωπο που λέει ότι όσοι υπέγραψαν τα μνημόνια είναι προδότες - γερμανοτσολιάδες και από του βήματος της βουλής, παραδέχεται ότι τα μνημόνια ήταν σωστά κατά 70%!!! Τον στόχο του τον είχε πετύχει, είχε ήδη εκλεγεί!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που μιλά για λιτό βίο και μετά σπεύδει να φωτογραφηθεί κάτω από την Ακρόπολη για το Paris Match.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο των βιομηχανιών
(Χαλυβουργία, Πειραϊκή Πατραϊκή), με λογαριασμούς στο Τέξας, εξοχικές βίλες κλπ κλπ αλλά κατά τα άλλα αριστερό!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό, που επί θητείας του το κράτος μας δεν πλήρωσε το ΔΝΤ. Περήφανα και αξιοπρεπώς! Εμείς και η Ζάμπια!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό που έπαιξε την Ελλάδα στα ζάρια (σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του πρωθυπουργού) και έκανε πράξη τις θεωρίες του περί παιγνίων. Με την τύχη 10.000.000 ψυχών!
Σε ευχαριστούμε για όλα! Δυστυχώς με κλειστές τράπεζες και capital control, θα κάνουμε χρόνια να σε ξεχάσουμε!


Κωνσταντίνος (7/7/2015 12:20:27 μμ):

Τελικά ήταν πιο έξυπνος απ' όσο φανταζόμουν...
Αφού μετά από 5 μήνες "διαπραγματεύσεων" κατάφερε να μας φτάσει σε αδιέξοδο, μέσα από μια αριστοτεχνικά στημένη δημοσκόπηση με σίγουρο αποτέλεσμα (θέλετε τους φόρους των δανειστών;; - παραπάνω από 60% έπρεπε να πάρει...) ... πήρε και αυτός και ο Τσίπρας τις δάφνες...
Τώρα, αν και ο λαός τον στήριξε (ακόμα και με το άνευ νοήματος δημοψήφισμα) την κάνει με ελαφρά και γίνεται ακόμα πιο ήρωας με τη δήθεν θυσία του...
Οι τραπεζες διαλυμένες, οι επιχειρήσεις πεθαμένες, η Ελλάδα στα πρόθυρα μιας συμφωνίας χειρότερης από τις προηγούμενες.. και μεις λέμε πόσο ...μάγκας και ήρωας είναι ο Βαρουφάκης...


χ.π. (7/7/2015 11:29:56 πμ):

Ασπάζομαι τα γραφόμενα του σχολιαστή


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
V3QT1
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ