facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ευχαριστήριο του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/06/2022 11:05:08
Ευχαριστήριο του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας [ΣΧΛ]

Ύστερα από 38 και πλέον έτη υπηρέτησης στην εκπαίδευση, έφτασε ο χρόνος για τη συνταξιοδότησή μου. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως, τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων, κ. Θοδωρή Αλέκο, καθώς και τους Αντιδημάρχους Παιδείας - Πολιτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Παπανικολάου Γεώργιο και Καθαριότητας Τσίκαρη Βασίλειο, για την συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία της σχολικής μας μονάδας, τη δημιουργία νέων, αλλά και τη συντήρηση των υπαρχόντων υποδομών του σχολείου μας. Ευχαριστώ επίσης, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα, τον τωρινό προϊστάμενο κ. Νικόλαο Λύχο, καθώς και τον Κων/νο Τόλη και Χρίστο Τσόγια, για την τεχνική υποστήριξη που μας πρόσφεραν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, του αείμνηστου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, Σινάνη Χρήστου και στην τότε Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μπαντέκα Λίλα, που στάθηκαν αρωγοί σε κάθε ανάγκη της σχολικής μας μονάδας.

Ευχαριστώ τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και συγκεκριμένα τον Δ/ντή κ. Τρικάλη Χρήστο, τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Λαρίση Δημήτριο, τον Προϊστάμενο του ΚΕΔΑΣΥ Τρικάλων κ. Σπαθή Απόστολο, καθώς και το υπόλοιπο διοικητικό προσωπικό, για την άριστη συνεργασία μας.

Το ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας και ιδιαιτέρως τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Καραθάνο Δημήτριο, για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, προς όφελος των παιδιών μας.

Ευχαριστώ τον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων και συγκεκριμένα:

Τον Πρόεδρο Κανάτα Θεόδωρο, την Αντιπρόεδρο Τσιάνου Εύα, την Ταμία Αθανασίου-Νταμπαλή Αρετή, τη Γραμματέα Τσιαούση Ευαγγελία, τα μέλη Κατσίκου Εύη, Τσιούκα Νικόλαο και Καΐκη Αικατερίνη, καθώς και τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η συνεργασία μαζί τους ήταν άψογη και συνέβαλε τα μέγιστα, στην βελτίωση των υποδομών του σχολείου μας, με γνώμονα πάντα τη δημιουργία ενός ευχάριστου σχολικού περιβάλλοντος. Ευχαριστώ τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας για τη συνεργασία. Μας εμπιστευθήκατε ό,τι πολυτιμότερο έχετε , τα παιδιά σας !

Δεν θα ξεχάσω και ευχαριστώ τους για πέντε χρόνια, μαθητές και μαθήτριες που δίδαξα, αλλά και διδάχτηκα από αυτούς.

Μαζί με τα παιδιά, ευχαριστώ πολύ, την πρώην μαθήτρια του σχολείου μας, Αρχιτέκτονα Δαμασκηνού Μαρία, που πρόσθεσε χρώμα και αρμονία στο εσωτερικό του σχολείου μας και προσεχώς και εξωτερικά, με τις δωρεάν μελέτες που εκπόνησε.

Ευχαριστώ τα ηλεκτρονικά μέσα της πόλης μας για την όμορφη συνεργασία, που είχαμε αναπτύξει, όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ τον Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κ. Μάντζιο Ιωάννη, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, για τη βοήθεια που μας προσέφερε, όταν τη χρειαζόμασταν.

Ευχαριστώ επίσης τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων κ. Λαφαζάνη Ευάγγελο, καθώς και τους αστυνομικούς του Τμήματος, για τις ενημερώσεις που έκαναν στους μαθητές μας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Ευχαριστώ το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου, Κατσιάβα Μαρία και Ζαροπούλου Σοφία που συνέβαλαν, στο να έχουμε ένα πεντακάθαρο σχολείο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω στους συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων της πόλης μας, Καραγεώργο Χρήστο, Μέκρα Δημήτριο, Αυγέρη Νικόλαο, Δωρούση Αθανάσιο, Τσιούμα Ιωάννη και Παππά Βασίλειο, Δ/ντή του 1ου Γυμνασίου, για τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους επί πέντε χρόνια συνεργάτες και συνοδοιπόρους συναδέλφους - συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς της σχολικής μας κοινότητας, Στούμπη Νικόλαο, Ψαρρή Στυλιανή, Ντάκου Αναστασία, Σιάπκα Χρήστο, Παπαδήμα Αικατερίνη, Κουτσογιάννη Κυριακή, Καψάλη Ευαγγελία, Ζαλαβρά Αθανάσιο, Λιάππη Ειρήνη, Σταμπολίδου Σοφία, Προύτσου Χρυσούλα, Τσέλιο Βασίλειο, Παπαδοπούλου Παναγιώτα, και τις συνταξιούχες πλέον συναδέλφισσες, Ντίνου Όλγα και Κοκκίνου Ελένη, που μαζί διδάξαμε, ονειρευτήκαμε, πονέσαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις, με στόχο την μόρφωση και πρόοδο των παιδιών μας, την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου.

Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου!

Εύχομαι ολόψυχα, καλό καλοκαίρι με υγεία, για όλους μας.

Καλαμπάκα: 28/6/2022

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Antonis (28/6/2022 11:15:47 πμ):

Καλό καλοκαίρι κ. Διευθυντά και καλή δύναμη από δω και στο εξής με υγεία και χαρές P


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
C5WZ4
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ