facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/05/2022 10:03:50
Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας ενημέρωση και επίδειξη σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας από κλιμάκιο 4 ανδρών με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαμπάκας. 

Η πρόσκληση του κλιμακίου πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου κ. Βλάχο Αθανάσιο.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης αναφέρθηκε ο πολλαπλός ρόλος βοήθειας της Πυροσβεστικής προς τους πολίτες με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 199, ειδικά σε περίπτωση πυρκαγιάς, απεγκλωβισμό ατόμων σε ασανσέρ, κλήση σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα, απεγκλωβισμό και αναζήτηση ατόμων σε δύσβατα τοπία καθώς και κάποιων ζώων εφόσον είναι εφικτό.

Στους μαθητές έγινε κυρίως αναφορά για τα  μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών ενόψει έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου, επίδειξη του εξοπλισμού και των σημαντικών εργαλείων χρήσης σε ανάλογο περιστατικό και εκπαίδευση του προσωπικού του Σχολείου στη χρήση των κατασβεστικών μέσων ώστε να είναι προετοιμασμένο στην αντιμετώπιση  τυχόν συμβάντων. 

Ο Διευθυντής, o Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, ευχαριστούν τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας  Επιπυραγό κ. Βασίλη Παπαγεωργίου και το κλιμάκιο  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας που αποτελούνταν από τον Πυρονόμο κ. Μισαρλή Δημήτρη και τους Πυροσβέστες κ. Μπρέντα Δημήτριο, κ. Μπλετσογιάννη Κων/νο και κ. Γακόπουλο Γιώργο που παρουσίασαν  την ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ενημέρωση καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου που προσκάλεσε το κλιμάκιο, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές του σχολείου να γνωρίσουν από κοντά το επάγγελμα του πυροσβέστη και τον απαραίτητο εξοπλισμό του με επίδειξη λειτουργίας των πυροσβεστικών οχημάτων.

Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας
Χρήστος Καραγεώργος



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8JS7F
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ