facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ευχαριστήριο της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/06/2022 08:52:22
Ευχαριστήριο της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας παρέθεσε γεύμα στην ηγεσία του Δήμου Μετέωρων και παρέδωσε αναμνηστικά μπλουζάκια από την τελευταία διοργάνωση της , ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την καθολική στήριξη στις δράσεις του σωματείου.

Από την ανάληψη των καθηκόντων της  έως και σήμερα η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει σταθεί στο πλευρό μας βοηθώντας να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει μέσω των εκδηλώσεων και των δράσεων που πραγματοποιούμε. Από τoν Αγώνα Scramble του 2019 , ο οποίος πραγματοποιήθηκε μόλις 1 μήνα μετά την τοποθέτηση της Νέας Δημοτικής Αρχής , έως το πρόσφατο 5ο Enduro Μετέωρων “Σταμούλης Φάλλας” οι «πόρτες» και τα τηλέφωνα των αρμοδίων ήταν πάντα ανοιχτά και η προθυμία τους για συνεισφορά τεράστια. Η ενεργή συνδρομή τους ήταν καθοριστικής σημασίας προκειμένου να μπορέσουμε να παρουσιάζουμε κάθε φορά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιστέγασμα της έμπρακτης συμπαράστασης προς το σωματείο μας είναι η αποδοχή του μόνιμου αιτήματος, προς όλες της δημοτικές αρχές από την δημιουργία του σωματείου έως τώρα, για την κατασκευή  πίστας motocross τόσο για τις ανάγκες των αθλητών μας όσο και για την διοργάνωση αγώνων. Ο Δήμαρχος αφουγκράστηκε το αίτημα αυτό και με την συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος ο οποίος  με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεσμεύτηκε για τη δημιουργία πίστας motocross. Λόγω  της  ιδιαιτερότητας που έχει η κατασκευή ενός τέτοιου έργου που απαιτεί για το ξεκίνημα του μηχανήματα τα οποία δυστυχώς δεν υπάρχουν στον Δήμο μας, ήταν ευχής έργο για εμάς η επανέναρξη των εργασιών του Ε-65. Με τις ενέργειες του αρμόδιου Α/δημάρχου αλλά και του Δημάρχου, η κατασκευάστρια εταιρία του Ε-65 «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» μας παραχώρησε -αφιλοκερδώς- για 2 ημέρες ένα μηχάνημα για την αρχική διαμόρφωση του χώρου στο όποιο συνεπικουρούσαν και μηχανήματα του Δήμου Μετεώρων.

Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς έως την ολοκλήρωση της στον βαθμό που θα μπορεί να φιλοξενήσει μια διοργάνωση αλλά με δεδομένη την στήριξη του Δήμου και με την βοήθεια όλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε τα πολλαπλά οφέλη που θα  έχει η  δημιουργία μιας τέτοιας υποδομής κοντά στην πόλη μας. Οι αθλητές μας δεν θα είναι αναγκασμένοι να προβαίνουν σε μετακινήσεις ώστε να κάνουν τις προπονήσεις του και θα δοθεί η ευκαιρία τόσο σε περισσότερους νέους όσο και σε πιο παλιούς αθλητές να ασχοληθούν με το άθλημα πιο ενεργά.  Επίσης η  διοργάνωση αγώνων ή άλλων εκδηλώσεων (π.χ. οργανωμένων προπονήσεων) προάγουν  τα  τοπικά  συμφέροντα  καθώς  διαφημίζεται  ο  Δήμος  αφού θα συρρέουν αθλητές και θεατές  με τουριστικό και οικονομικό όφελος για την περιοχή μας .

Ευχαριστούμε θερμά:

Τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο,
Τους Α/δημάρχους κ. Γεώργιο Θώμο, κ. Βασίλειο Τσίκαρη, κ.  Γεώργιο Παπανικολάου, κ. Γεώργιο Αρσενίου, κ. Δημήτριο Λύπα, κ. Νικόλαο Μπατανίκα, κ. Βασίλειο Κερασοβίτη,
Τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ Νικόλαο Φώλινα,
Τον Πρόεδρο της Τοπ. Κοινότητας Σαρακίνας κ. Γεώργιο Μπαλογιάννη,
Τον κ. Τόλη Κωνσταντίνο, Πολιτικό Μηχανικό  Υπάλληλο του Δήμου Μετεώρων,
Την Κατασκευάστρια Εταιρία της Ε-65 «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.»,
Τους υπεύθυνους εργοδηγούς του εργοταξίου Βασιλικής,
Τους Χειριστές και τους Οδηγούς των Μηχανημάτων.

Εκ του Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9K782
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ