7/2/2023
  


 
Ευχαριστήριο ομάδας ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/06/2022 12:47:14

Η ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων συμμετείχε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από την Α.Ε.Α.Ε. και συμμετείχαν 15 Δ/νσεις Αστυνομίας κατάφερε να προκριθεί στο final 4 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη κατακτώντας την 4η θέση.

Για τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση οι παίχτες και οι προπονητές της ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγο κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ Αστέριο, τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Δ κ. ΜΗΤΡΑΙΝΑ Δημήτριο, τους Υποδιευθυντές της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Υ κ. ΚΑΠΠΑ Αθανάσιο και Α/Υ κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Αλέξανδρο που στάθηκαν δίπλα μας. 

Οι τρεις τελευταίοι άλλωστε συμμετείχαν και ενεργά ως παίχτες.

Ευχαριστούμε τους διοικητές των υπηρεσιών για τη διευκόλυνση που μας παρείχαν.

Ευχαριστούμε το δήμο Μετεώρων και τις ομάδες Πύργου, Πυργετού, Μετεώρων, ΑΕΚ Σαραγίων και Αγίου Οικουμένιου για την παραχώρηση των γηπέδων για τους αγώνες και τις προπονήσεις της ομάδας μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που συνέδραμαν για τη συμμετοχή μας: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας, ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΕΠΕ (φάρμα ΜΑΡΑΒΑ-ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ), πρατήριο υγρών καυσίμων THERMOIL SERVICE (ΚΑΤΣΙΑΚΟΣ-ΣΥΝΑΤΟΙΚΑΣ), κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών Κολτσίδας Απόστολος, την κάβα ποτών Τσίνας και την επιχείρηση ανταλλακτικών Χριστάκος Αιμίλιος-Αθανάσιος.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία!

Οι παίχτες και οι προπονητές της ομάδας ποδοσφαίρουΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ