facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ευχαριστήριο Μήνυμα Διευθυντή ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, Ηλεκτρολόγου Καθηγητή, Φωλίνα Αθανάσιου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/08/2022 15:31:52
Ευχαριστήριο Μήνυμα Διευθυντή ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, Ηλεκτρολόγου Καθηγητή, Φωλίνα Αθανάσιου

Σήμερα, 31/8/2022 που είναι η τελευταία ημέρα της επαγγελματικής μου καριέρας, αισθάνομαι την ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, να ευχαριστήσω όλες και όλους με τους οποίους συναντήθηκα, συναναστράφηκα και αλληλεπίδρασα στη καθηγητική μου πορεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Αν και το σημείο εκκίνησης τοποθετείται στο μακρινό 1985, μέχρι και σήμερα προσπάθησα στο μέτρο των δυνατοτήτων μου και με γνώμονα πάντα το συμφέρον του δημόσιου σχολείου να συμβάλω στη διαμόρφωση των μαθητών, ώστε να ανταποκριθούν στον ευρύτερο κοινωνικό τους ρόλο μετά το λύκειο. 

Ως εκ τούτου, οι ευχαριστίες αφορούν πρώτιστα τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίδαξα είτε ως καθηγητής, είτε ως υποδιευθυντής, είτε, τέλος, είχα ως βασική μου ευθύνη στη διευθυντική μου θέση - εν πάση περιπτώσει μπορώ με σιγουριά να πω πλέον ότι οι καθηγητές κυρίως διδάσκονται από τους μαθητές. Τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που ήταν συνοδοιπόροι όλα αυτά τα 37 χρόνια στο σύνολο των στιγμών. Τ

έλος, επειδή η δουλειά του εκπαιδευτικού δεν τελειώνει στο χώρο του σχολείου και επειδή εκτείνεται στο σύνολο του κοινωνικού ιστού θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την οικογένεια μου όσο και την τοπική κοινωνία η οποία αποδέχτηκε, σεβάστηκε και ενθάρρυνε τον τρόπο με τον οποίο πορεύτηκα ως καθηγητής αυτά τα τελευταία 37 χρόνια.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4WG3T
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ