facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ευχαριστήρια επιστολή από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/12/2022 01:33:43
Ευχαριστήρια επιστολή από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Ένα όμορφο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν όλες οι φίλες και τα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής.

Ως Δ.Σ. του συλλόγου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου απογευματινού μας!

Τα ΜΜΕ της πόλης μας για την προβολή και την κάλυψη της εκδήλωσης, την κ. Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα για την προσφορά των αναμνηστικών, το τυπογραφείο Αφων Μακρή για τις προσκλήσεις και τους λαχνούς, τα καταστήματα της πόλης μας για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου, τον dj κ. Παπαγεωργίου για το υπέροχο πρόγραμμα και τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου GRAND METEORA για τον πολύ όμορφο χώρο και την άψογη εξυπηρέτηση!

Τέλος και περισσότερο από όλους, όλες τις κυρίες που μας τίμησαν για μια ακόμη φορά ! Η προσφορά τους και η παρουσία τους στις εκδηλώσεις του σωματείου μας, μας δίνουν τη δύναμη και τη δυνατότητα, πέρα από την απλή συνέχεια του έργου μας να δώσουμε μια αχτίδα χαράς και ελπίδας στους λιγότερο ευνοημένους από τη ζωή συνανθρώπους μας, τις Άγιες ημέρες της Γέννησης του Θεανθρώπου!

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Κίτσιο, εμπνευστή και διοργανωτή του DETAILHOOLS MEETING για την προσφορά των 500 ευρώ στο Σωματείο! Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές των συμμετεχόντων και η προσφορά τους, αποτελεί πολύ μεγάλη βοήθεια για το σωματείο μας! Τέτοιες ενέργειες τιμούν τους ίδιους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση!

Ευχαριστούμε τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου, με ένα σημαντικό ποσό, εν όψει των Χριστουγέννων!


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
YKUWH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ