facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ευχαριστήρια επιστολή 1oυ Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/03/2019 10:15:58
Ευχαριστήρια επιστολή 1oυ Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας [φώτος]
Το σχολείο μας και συγκεκριμένα οι μαθητές/τριες της Ε΄τάξης, στο πλαίσιο συνεργασίας μας που ξεκινήσαμε από την αρχή της σχολικής χρονιάς με το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας, συνέχισε τα πειράματα στο μάθημα της Φυσικής στο εργαστήριο Φυσικής και Χημείας του 1ου Γυμνασίου...

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τη δασκάλα της τάξης κ. Καψάλη Ευαγγελία και τον Δ/ντή του σχολείου κ. Κομπογιάννη Δημοσθένη με τη συνδρομή του Δ/ντή του 1ου Γυμνασίου κ. Βασίλη Παππά συμμετείχαν ενεργά στα πειράματα που είχαν σχέση με το κεφάλαιο του σχολικού τους βιβλίου με θέμα τη θερμότητα.

Ο κ. Παππάς, με ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασε πειράματα που είχαν σχέση με τη Θερμότητα και μετά τη θεωρία που διδάχτηκαν στο σχολείο, οι μαθητές πέρασαν στην πράξη. Παρατηρούσαν, έκαναν υποθέσεις, έδιναν απαντήσεις. Ενθουσιάστηκαν με τη διαδικασία, εξοικειώθηκαν με τις συνθήκες εργαστηρίου και τον χώρο ως αυριανοί μαθητές και κατανόησαν δυσνόητες έννοιες όπως θερμότητα, θερμοκρασία, διαστολή, συστολή.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Παππά για τη βοήθειά του. Τέτοιου είδους δράσεις δημιουργούν κουλτούρα συνεργασίας μεταξύ δύο σχολείων διαφορετικής βαθμίδας, κάτι που είναι ωφέλιμο για τους μαθητές, αλλά και την εκπαίδευση.

Καλαμπάκα, 14-3-2019



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
15904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ