facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Έτοιμοι με ισχυρή παρουσία για την ανάδειξη του Τουριστικού μας Προορισμού

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/06/2021 12:05:33
Έτοιμοι με ισχυρή παρουσία για την ανάδειξη του Τουριστικού μας Προορισμού
Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, σχεδιάζει με έμπνευση και επενδύει υλοποιώντας βήμα βήμα τη στρατηγική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων...

Με στόχο την προώθηση κάθε γωνιάς της περιοχής μας και την προβολή της μοναδικότητας της διεθνώς, η Π.Ε. Τρικάλων αποκτά υπόσταση και μια ισχυρή θέση στην ελληνική και παγκόσμια τουριστική κοινότητα.

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου σε συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού έγινε η οριστική παραλαβή δύο σημαντικών έργων. Του Διαδικτυακού χώρου www.elameteoratrikala.com και της Ψηφιακής Τουριστικής πλατφόρμας 360ο της περιοχής μας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος:

«Σήμερα, δικαιώνονται οι εξαρχής προσπάθειές μας να διαμορφωθεί ένας κοινός σχεδιασμός, μια κοινή πορεία όλων των φορέων αλλά και των επαγγελματιών του νομού μας προς τον κοινό στόχο της ανάδειξης, ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

Μέσα από το
www.elameteoratrikala.com αλλά και τα σύγχρονα μέσα ψηφιακής προβολής που παρουσιάστηκαν σήμερα και ήδη είναι στον «αέρα», συστηνόμαστε ανανεωμένοι και ταυτόχρονα αυθεντικοί, αναδεικνύουμε τις δυνατότητές μας, ανοίγουμε τις επιχειρήσεις μας σε ένα κοινό που θα επιλέξει ως μοναδικό του προορισμό την περιοχή μας, που θα εμπνευστεί και θα αφιερώσει την πολύτιμη εμπειρία του στα Μετέωρα, στα Τρίκαλα, στην Πύλη και στην περιοχή της Φαρκαδόνας.

Μέσα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο είμαστε έτοιμοι, βάζοντας όλοι μαζί τις βάσεις για μια νέα εποχή στο τουριστικό επιχειρείν της περιοχής μας. Δημιουργήσαμε τα εργαλεία και τις προϋποθέσεις για μια ανταγωνιστική τουριστική παρουσία παγκοσμίως. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί με την άριστη συνεργασία όλων (Περιφέρειας, Επιμελητηρίου, Δήμων, επαγγελματιών), όπως αυτή εκφράζεται και υλοποιείται μέσα από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων». 

Το έργο της ιστοσελίδας βασίστηκε στην προβολή μιας ολοκληρωμένης εικόνας της περιοχής της Π.Ε. Τρικάλων μέσα από πρωτοποριακά εργαλεία και τεχνολογία αιχμής. Το πιο καινοτόμο είναι η συνεχής επικαιροποίηση της ταυτότητας της περιοχής σε συνδυασμό με τις τάσεις της τουριστικής κίνησης αλλά και το γεγονός ότι μέσα από μια ιστοσελίδα κάθε επισκέπτης μπορεί να εμπνευστεί το ταξίδι του στην Π.Ε. Τρικάλων ανάλογα με την εποχή, τα ενδιαφέροντά του αλλά και την προσωπικότητά του. Η φιλοσοφία πάνω στην οποία θεμελιώθηκε η ιστοσελίδα προβολής, είναι η αμεσότητα της γνωριμίας των επισκεπτών με κάθε τι που χαρακτηρίζει και καθορίζει την ταυτότητα της περιοχής, τα παγκοσμίου φήμης μνημεία αλλά και κάθε κρυμμένο θησαυρό, την ιστορία, τον πολιτισμό, τους ανθρώπους, τον γαστρονομικό πλούτο.

Το έργο της Ψηφιακής 360ο Τουριστικής πλατφόρμας που υλοποιήθηκε με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας αποτελεί εργαλείο προβολής της περιοχής αλλά και κυρίως της εμπειρίας που μπορεί ο επισκέπτης να ζήσει σε αυτή. Η πλατφόρμα που θα ανανεώνεται συνεχώς, θα προσδώσει μια διαφορετική σύγχρονη δυναμική στην ανάδειξη του προορισμού, τόσο μέσω ψηφιακών διαδικτυακών καναλιών παγκόσμια όσο και στην παρουσίαση του σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
PBKMX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ