2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai στην Ισπανία οι αθλητές της Kyokushin Budokai Hellas - Δείπνησαν στο Ζυθορυχείο [50 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/10/2015 18:30:12
Το περασμένο Σάββατο 3/10 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετέωρων κοινή προπόνηση αθλητών υψηλών ζωνών και επιπέδου από τέσσερα dojo: αυτό της Καλαμπάκας, του Αλμυρού, της Ν. Αγχιάλου και του Αμυνταίου...

Παρόντες στην προπόνηση και επιβλέποντες ήταν: ο Branch Chief της WKB Hellas Sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan, ο προπονητής της Εθνικής WKB Hellas Αντώνης Λεωνίδας 4 dan και ο Sensei Κώστας Ιωαννίδης 1 dan. 

Για το αμιγώς αγωνιστικό και διδακτικό κομμάτι της προπόνησης, κύριος υπεύθυνος ήταν ο προπονητής της Εθνικής WKB Hellas Αντώνης Λεωνίδας 4 dan.

Η προπόνηση κράτησε περίπου 3 ώρες, ήταν αρκετά επίπονη και πολύ διδακτική με ουσία εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Kyokushin Budokai στην Ισπανία στην πόλη της Λόρκα που θα διεξαχθεί την 14η Νοεμβρίου 2015.

Εκεί θα συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές της Kyokushin Budokai Hellas με συνοδούς τους τρεις δασκάλους που προαναφέραμε:

- από την Καλαμπάκα: Παναγιώτης Νούλας, Γιάννης Γκλάρας, Κωνσταντίνος Βάλλας, Στεφανία Γκλάρα, Γιώργος Ζιώγας, Στέλιος Παπασταύρος
- από τον Αλμυρό: Μαριάννα Τσινίκα και Ηλίας Ζάχος

Ως είθισται μετά από μια σκληρή προπόνηση ακολουθεί ένα καλό γεύμα/δείπνο. Οι αθλητές μαζί με τους προπονητές συνέφαγαν στην μπυραρία Ζυθορυχείο, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του κλάδου άθλησης με τον οποίο ασχολούνται, αλλά κυρίως η συζήτηση εστιάσθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Δεν έλειψαν και τα μεταξύ τους πειράγματα, δεδομένου ότι υπάρχε ένα πολύ καλό κλίμα δείγμα της καλής συνεργασίας μεταξύ αθλητών και προπονητών.

Όλοι τους, τέλος, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του Ζυθορυχείου για την προσφορά/χορηγία του δείπνου.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
R1MO9
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ