facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. του «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  02/07/2020 13:32:05
Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. του «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» είχε τη χαρά και την ευλογία συνάμα να επισκεφθεί στο γραφείο του το Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ.Θεόκλητο με τον οποίο και είχε μια γόνιμη συζήτηση...

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ζήτησαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου για την ευόδωση των πρωτοβουλιών του Συλλόγου, τον ευχαρίστησαν προσωπικά για τη στήριξη και συνεργασία του και τον ενημέρωσαν για τις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες και το νέο προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια, το νέο Δ.Σ. επισκέφθηκε στο γραφείο του το Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο, συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Θώμος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και στο πρόσωπό του όλες τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές για την πολύχρονη και αποδοτική συνεργασία με το Σύλλογό μας, τονίζοντας ιδιαίτερα το πόσο σημαντική είναι η αγαστή συνεργασία με το Δήμο της πόλεώς μας. Επιπλέον, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις μελλοντικές δράσεις ενώ ως ενθύμιο της πολυετούς συνεργασίας Συλλόγου και Δήμου Μετεώρων του επεδόθη αναμνηστικό δώρο.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τόσο το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο όσο και το Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ευκαιρία της συνάντησης μαζί τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
CNWZK
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ