30/6/2022

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

Ε.Σ.ΚΑ.Θ.: Ανακοίνωση για την έναρξη πρωταθλημάτων υποδομής (Παιδικό - Εφηβικό - Κορασίδων - Νεανίδων)

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/05/2021 18:08:21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Μετά την δημοσίευση της υπουργικής απόφασης ΦΕΚ β 1872/08/05/2021 για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας...

από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του covid 19 η Ε.Σ.ΚΑ.Θ. αποφάσισε ότι για τα τμήματα που έχουν πανελλήνιο ενδιαφέρον παίδες, έφηβοι, κορασίδες, νεανίδες τη διενέργεια πρωταθλήματος ειδικών συνθηκών με μόνο σκοπό την ανάδειξη πρωταθλητή ώστε να λάβει μέρος στην προκριματική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Ετσι παρακαλούνται τα σωματεία να αποστείλουν στην Ένωση δήλωση μόνο στο mail της Ένωσης ([email protected]) μέχρι την Τετάρτη 19-5-21 προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων (ανάλογα με τον αριθμό των σωματείων) τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα διεξαγωγής των αγώνων της γενικής γραμματείας αθλητισμού.

Η έναρξη των αγώνων Παίδων και Κορασίδων θα γίνει μετά την 7-6-21 ενώ Νεανίδων και Εφήβων το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.

Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό: