7/2/2023
  


 
Εργασίες στην πίστα Motocross της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/06/2022 13:10:22
μακέτα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή της Πίστας Motocross στην περιοχή της Σαρακίνας. Με την αγαστή συνεργασία των μελών της ΜΟ.ΛΕ.Κ., του Δήμου Μετεώρων και την πολύτιμη βοήθεια της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κατασκευάστριας της Ε-65, ο χώρος έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.

Το Σαββατοκύριακο, 25 και 26/6, πραγματοποιήθηκαν εργασίες μετατόπισης αδρανών υλικών για την κατασκευή των αλμάτων καθώς και καθαριότητα της περιοχής.

Για ακόμη μια φορά η συμβολή του Δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου στην πρόοδο των εργασιών είναι τεράστια αφού κατόπιν των επαφών που είχε με την κατασκευάστρια εταιρεία, αυτή παραχώρησε τα απαραίτητα "Βαριά" μηχανήματα τα οποία είναι αναγκαία για τη διαμόρφωση της πίστας μιας και φέρνουν εις πέρας -ταχύτατα- οποιαδήποτε χωματουργική εργασία.

Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλους αυτούς που συνεχίζουν να μας στηρίζουν και να "πιστεύουν" στο όραμα μας.

Εκ του Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

**Τα Προσχέδια - μακέτες - δημιουργήθηκαν από τον Γιώργο Αβραμόπουλο, Πολ. Μηχανικό (Έργων Υποδομής) του ΔΙ.ΠΑ.Ε., και τον οποίο ευχαριστούμε.**
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
RDNPA
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ