facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Εργασίες από Δευτέρα στην οδό Σιδηροδρόμου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/02/2020 12:38:00
Εργασίες από Δευτέρα στην οδό Σιδηροδρόμου
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή εκτέλεση - πρόοδο των εργασιών «Ανάπλασης κοινόχρηστων έργων Καλαμπάκας»:...

Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στάσης και στάθμευσης κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 17/02/2020 έως το Σάββατο 22/02/2020 (πλην της Παρασκευής 21/02/2020) και κατά τις ώρες από 07:30 - 15:30, στην οδό Σιδηροδρόμου στην Καλαμπάκα, στο ρεύμα κυκλοφορίας από οδό Τρικάλων προς οδό Πίνδου και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με οδό Πίνδου έως τη διασταύρωση με την οδό Χατζηπέτρου.

Με μέριμνα και ευθύνη του υπεύθυνου των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς ενώ η εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης αυτών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.

Επιπρόσθετα, να διαθέτει άτομο στη συμβολή των οδών Χατζηπέτρου και Σιδηροδρόμου, καθώς και στη συμβολή των οδών Πίνδου και Σιδηροδρόμου, προς ενημέρωση των οδηγών, ώστε να εκτρέπεται ομαλά η κίνηση των οχημάτων.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ