facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Επιστολή Διαμαρτυρίας - Καταγγελίας Φιλοζωικού Συλλόγου «Η ΣΤΕΓΗ»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/03/2020 00:33:59
Επιστολή Διαμαρτυρίας - Καταγγελίας Φιλοζωικού Συλλόγου «Η ΣΤΕΓΗ»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε συνέχεια του εγγράφου που αποστείλαμε και κοινοποιήθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, οι οποίοι έγιναν αποδέκτες μέχρι και τη Δευτέρα 3 Φεβρουάριου παρότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι, φροντίζαμε τα εν λόγω αναφερόμενα αδέσποτα αφού κανείς υπεύθυνος ουδέποτε ενδιαφέρθηκε γι αυτά...

Επίσης η δημοτική αρχή ξαφνικά, απροκάλυπτα και χωρίς καμία προειδοποίηση διέκοψε τη παροχή επιπλέον του ημίσεος της ποσότητας τροφής για πολλοστή φορά δημιουργώντας πρόβλημα υγείας και ψυχολογικό στα ζώα και εμάς.

Οφείλουμε να κάνουμε γνωστό ότι κατά την τελευταία εβδομάδα:

Την Πέμπτη 27 Φεβρ. ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι επιλήφθηκε της κατάστασης κι έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες - εντολές στην αρμόδια προϊσταμένη χωρίς κάποια εξέλιξη.

Το Σάββατο 29 Φεβρ. έγινε επίσης έκκληση μέσω ραδιοφωνικού σταθμού και του Γίδα Σωτηρίου εντεταλμένου του Δημάρχου για προμήθεια τροφής αλλά πάλι υπήρξε ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑ, με αποτέλεσμα να είναι χωρίς τροφή 4 ημέρες.

Ερώτηση αφελούς προς πάντα υπεύθυνο:

Γιατί δεν σιτίζετε και δεν παρέχετε ό,τι είστε υποχρεωμένοι, έστω σε αυτά τουλάχιστον που διαλαλείτε ότι είναι ΔΙΚΑ ΣΑΣ;

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο Νεοϊδρυθείς Σύλλογος ΦΥ.ΣΙ.ΚΑ. είναι ενήμερος της κατάστασης χωρίς όμως να προβεί σε καμία ενέργεια μέσω των εθελοντών του μέχρι κι αυτή τη στιγμή.

Επίσης λόγω των θέσεων που κατέχει στην Πενταμελή Επιτροπή και το Συνεργείο Περισυλλογής δεν ανταποκρίνεται σε αυτές, με αποτέλεσμα οι δημότες να καλούν προς βοήθεια και λύση τη ΣΤΕΓΗ για εγκαταλειμμένα ή άρρωστα.

ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ;;;



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
MXHKU
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ