facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Επίσκεψη του Νομαρχιακού Τμήματος Ν. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ στο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/10/2022 14:29:23
Επίσκεψη του Νομαρχιακού Τμήματος Ν. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ στο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων

Επίσκεψη στο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο πραγματοποίησαν, χθες Τρίτη 18 Οκτωβρίου, ο αντιπρόεδρος κ. Παπασπύρου Δημήτρης, ο Υπεύθυνος Οικονομικού κ. Μπατατέγας Νίκος και τα μέλη κα. Μαριλένα Αλμπάνη και κ. Τσιάκαλος Γιώργος, της εκτελεστικής γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Ν. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ. Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος κ. Λύπας Δημήτρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, τέθηκαν από την πλευρά του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν τον δημόσιο και όχι μόνο τομέα, όπως η επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ιδιαίτερα στους σοβαρούς τομείς της υγείας, Παιδείας κ.α. αλλά και σε υπηρεσίες των ΟΤΑ για την κάλυψη αναγκών, αύξηση μισθών, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις Δημόσιων οργανισμών & φορέων κ.α.

Ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος συμφώνησε σε όλα τα δίκαια αιτήματα των εκπροσώπων των δημοσίων υπαλλήλων , γνωρίζοντας τα και ο ίδιος ως κρατικός λειτουργός. Τόνισε πως, παρΆ όλες τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι της χώρας εξαιτίας όλων των κρίσεων της τελευταίας δεκαετίας, ο δήμος Μετεώρων παρέχει στους εργαζομένους του, όλα όσα προβλέπονται για να έχουν τουλάχιστον ασφαλές και ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον (τεχνικό ασφαλείας, ιατρό εργασίας, Μέσα Ατομικής Προστασίας κ.α.)

Επίσης, στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός στην εκτελεστική γραμματεία της ΑΔΕΔΥ σε όποια τους ανάγκη.

Από το Γραφείο του Δημάρχου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5A348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ