30/1/2023
  


 
Επίσκεψη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Παλαιοκαρυάς «Η Γκρόπα» στο Χρήστο Μιχαλάκη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/07/2022 10:05:04

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Παλαιοκαρυας «Η Γκρόπα» συνοδευόμενοι από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές Μανταλιά Παναγιώτα. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως η καλύτερη αξιοποίηση του σημαντικού πολιτιστικού μνημείου της περιοχής. 

Οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς με το πέτρινο γεφύρι που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα στους οποίους η Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποίησε εργασίες ανάπλασης και διαμόρφωσης του φυσικού χώρου. Αποτελεί ένα έργο ουσίας το οποίο αναβαθμίζει μια περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό πλούτο. 

Βελτιώθηκε η προσβασιμότητα και δημιουργήθηκαν συνθήκες ευνοϊκές για τους επισκέπτες. Δημιουργήθηκε με αυτό τον τρόπο ένας χώρος αναψυχής ο οποίος θα αποτελέσει πόλο έλξης ενισχύοντας παράλληλα τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Πύλης. 

Ταυτόχρονα έγιναν προτάσεις από το Σύλλογο για πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις οποίες προτάσεις ο Αντιπεριφερειάρχης αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη. Παράλληλα ο Σύλλογος ενημερώθηκε για τα έργα που ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην περιοχή.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26125
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ